Aldo se osobně omluvil McGregorovi a rád by s ním trénoval

Aldo se osobně omluvil McGregorovi a rád by s ním trénoval Mezi Aldem a McGregorem to bylo před vzájemným soubojem hodně napjaté. | zdroj: Profimedia

Čas zahojí všechny rány. Svého nemohl José Aldo irskému rivalovi přijít na jméno, dnes ho ale považuje za přítele.

Je to jen pár dní, co José Aldo absolvoval svůj druhý boxerský souboj. K jeho nelibosti ho však rozhodčí viděli s Jeremym Stephensem remizovat, což zhatilo i jeho plány na střet s Floydem Mayweatherem.

"Já a Also bychom měli boxovat," reagoval na zápas svého někdejšího rivala Conor McGregor. A když se pak na to zeptali Josého na tiskové konferenci, nedržel se zpátky a v mateřské portugalštině vyslal na irskou superstar spršku nadávek. Následně si ale sypal popel na hlavu.

"Byl jsem trochu v ráži. V šatně jsem se díval na zápas a vyhrál jsem, každý to říkal. A hned potom se mě reportér zeptal na ty McGregorovy komenty. Já ani neviděl, co řekl," vysvětlil Aldo. "Když jsem se vrátil do Brazílie, tak jsem mu napsal a omluvil se, protože jsem viděl, že nebylo jeho záměrem mě vyzývat. Snažil se mě popostrčit. Špatně jsem jeho záměr pochopil. Už jsme zase v pohodě, Conor je můj přítel, přeju mu jen to nejlepší."

Brazilský veterán dokonce připustil, že by se nebránil výletu do Evropy a společným tréninkům. "Musím se toho v boxu spoustu naučit. V Irsku mají skvělé boxery, takže kdybych měl šanci jet do Irska a trénovat s Conorem a Iry, jsem tomu naprosto otevřený. Obzvlášť profi box, je to pro mě nový svět a musím se učit od nejlepších. Conor má dobrý box, boxoval s Mayweatherem, takže mě může hodně naučit."

Právě s Floydem byl Josého tým v kontaktu a řešil se společný zápas v Saudské Arábii, ten sice není úplně ze stolu, ale sám José by raději zvolil pozvolnější cestu. Už teď lituje, že kývl na souboj se Stephensem, který byl prý o dost těžší. Zároveň ale uznává, že se svým jménem nemůže budovat kariéru jako jiní profi boxeři, kteří zpočátku bojují se slabšími soupeři, aby si vytvořili dobrou bilanci.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články