Sleduj nás

Aljamain Sterling odpovídá na Dillashawovy troufalé komentáře o snadném boji

Aljamain Sterling odpovídá na Dillashawovy troufalé komentáře o snadném boji
Aljamain Sterling není podle bývalého šampiona pravým bojovníkem. I proto bude snadné si z něj udělat kůlničku na dříví.

TJ Dillashaw je zpátky ve hře a rovnou všem protivníkům připomíná, aby s ním počítali. „Král je zpátky a jde si pro to, co mu právem patří!“ hlásal na své cestě za znovuzrozením. A ihned 22. října jeho korunovace údajně bude oficiální.

„Se vší upřímností Aljamaina vůbec nepovažuji za kvalitního soupeře. Nehrozí ani v postoji, kde nemá žádnou KO sílu, tak ani na zemi. V podstatě nedisponuje ničím, čeho bych se mohl bát. Při pohledu na něj vidím spíše jen nějakého atleta než zápasníka,“ vyřkl Dillashaw v pořadu The MMA Hour.


sterling vysoke cile ufc

Aljamain Sterling: Bude mi ctí ti ukončit kariéru


TJ svým trashtalkem možná chtěl zažehnou plameny války, což se mu povedlo. Získal si Sterlingovu pozornost a dočkal se i odpovědi.

„Dobře. Tak TJ si myslí, že ho nečeká žádný nebezpečný fight. Patrně doufá, že tam naběhnu a budu se s ním snažit celou dobu grapplit. Mohu vás ovšem ujistit, že tohle má taktika rozhodně nebude,“ sdělil Sterling.


„Už teď se nemohu dočkat, až proženu své klouby jeho tváří. Očekávám, že teď bude přehlížet můj striking, a proto je větší šance, že mi tam něco projde. Pokud můj postoj Dilla-roids podcení, potká ho kruté vystřízlivění. A dost možná mu tou nakládačkou i otevřu mysl, takže nakonec ukončí kariéru,“ myslí si Sterling.

https://youtu.be/sQMCy-AUgzo


Další články