Sleduj nás

Ať McGregor do veltru ani nechodí! varuje Ira Burns. Zbijí tě tu jako prase!

Ať McGregor do veltru ani nechodí! varuje Ira Burns. Zbijí tě tu jako prase!
Gilbert Burns přišel s důrazným varováním, které má McGregora zastrašit, aby na přesun do velterové váhy ani nepomýšlel.

Doposud ani přesně nevíme, na čem stojíme. Na Conora čeká budoucnost v Hollywoodu na filmovém plátně a na nějakou bojovou kariéru se může zvysoka vykašlat.

Druhou věcí ovšem je, pokud je pravda, jak tvrdí, že bojování skutečně miluje, tak se ještě aspoň jednou vrátí. A pak by už jen zbývalo dořešit, zdali to bude do lehké, anebo velterové váhy.


Ať už se Conor rozhodne jakkoliv, je to jeho svobodná vůle. Ve veltru by ale přeci jen mohl spíše zakopnout. Na to ho blíže upozornil skrze portál MMA Fighting přední zápasník Gilbert Burns.

„Ať na tento přesun ani nemyslí!“ začal důrazně. „Velterová váha je zcela jiná liga. Každý přední zápasník by mu vymlátil mozek z hlavy. Včetně mě, já bych mu rozkopal tu jeho hnusnou prdel,“ nebral si servítky.


„Hmotnostní kategorie tu máme z nějakého důvodu. Všichni máme optimální stavbu těla na jednu váhu. Conor je lehká, já jsem veltr. Zdali by Conor přišel za mnou, tak ho silově hravě přetlačím,“ měl jasno.

conor mcgregor blazen

„Pokud se bavíme o špičce naší váhy, Conora tu porazí každý. Upřímně opravdu každý. Colby Covington, Kamaru Usman, Leon Edwards, já. Váhal bych u Jorgeho Masvidala, protože to je postojář, ale i on tu šanci má poměrně velkou. Takže ať Conor raději neriskuje a zůstane tam, kde může mít nějakou naději,“ navrhl mu.

Další články