Attila Végh nemá limit! Slovenská legenda přišla s nečekanou novinkou

Végh

Podobná zpráva by se možná hodila na 1.4., tedy Apríl, ale bývalý Bellator šampion a zkušený slovenský veterán Attila Végh jí vypustil do světa včera. Véghovi je ze strany fanoušků často vyčítáno, že se po souboji s Vémolou vydal na hodně komerční a mainstreamovou cestu a že například své sociální sítě plní obrovským množstvím reklam, z čehož si však Attila nedělá hlavu a naopak přidává další nápaditý produkt.

Projekt Tipsport Gamechanger hlásí obrovskou ztrátu, ale i velký návrat

„Bráško, pamatuješ, když jsem říkal, že udělám klidně reklamu i na toaletní papír? No tak se dívej, co jsem dostal. Speciál od Harmmasanu. To znamená, že na obalu jsem já, můj erb a dokonce i moje champ logo. Můj vysněný toaletní papír je na světě. Pokud ho chceš mít taky, tak sleduj můj IG a brzy uděláme soutěž. Třicet takových toaletních papírů poputuje za výherci i s podpisem,“ pochlubil se Végh na svém IG profilu se širokým úsměvem na tváři.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Attila Vegh (@veghattila)

Fanoušci sice Véghovi spojování s všemožnými firmami často vyčítají, ale sám Attila na podobné nářky odpovídá v tom smyslu, že nějak vydělat musí a že když má tu možnost, tak jí využije, čemuž se nikdo nemůže divit. Navíc je třeba brát v potaz to, že v době, kdy Végh dosahoval sportovních úspěchů a například získal Bellator titul, o něm v podstatě nikdo nevěděl. Až poslední roky dostal možnost svou slávu komerčně využít, čehož se pohotově chopil. Hodně podobně to má i Vémola, který se samozřejmě také spojuje s celou řadou firem.

Podobné mediální aktivity však budou muset jít výhledově stranou, protože Végha čeká odveta právě s Vémolou, na kterou se bude chtít jistě pořádně připravit. To znamená několik měsíců trvající náročný kemp, který slovenskému borci sežere většinu času.




 

Jak odvetu Vémola vs Végh 2 vidí kurzy? 

Hned od začátku je poměrně jasným favoritem Karlos Vémola, na kterého je kurz 1,50 s tím, že k 3.4. bylo na terminátora vsazeno 6 000 Kč. Attila Végh je pak outsider s kurzem 2,41, na kterého už se přeci jen vsázelo o poznání více – celkem 90 000 Kč. Fanoušci si totiž možná dobře pamatují situaci před prvním duelem, kdy byl Végh velký outsider, ale po před-zápasovém staredownu se najednou všechno změnilo.

Je však pochopitelné, že navzdory předešlé prohře je favoritem souboje právě Vémola, který pravidelně zápasí, zatímco Végh byl naposledy v kleci právě s Vémolou. Poté ještě stihl několik boxerských zápasů, takže se udržoval ve formě, ale až nyní přijde na řadu ta „pravá“ a hodně tvrdá příprava na další MMA zápas.

Do kurzů v následujících měsících jistě hodně promluví i souboje Vémola vs Matavao a Kincl vs Vémola 2. Pokud by je totiž Terminátor oba vyhrál, tak by byl v odvetě s Véghem asi ještě o něco větším favoritem. Sám Vémola však zatím odvetu neřeší, protože ví, že má před sebou jiné výzvy.




 

Vémola má zatím odvetu na druhé koleji 

„Zatím to pro mě není aktuální téma. Můžu z toho mít radost, může mě těšit, že budu mít krásný zakončení letošního roku, ale já takhle úplně nepřemýšlím,“ reagoval Vémola pro iSport.cz. „On to prostě načasoval ve špatné době, mám před sebou dva těžký zápasy a na ty se teď chci soustředit. Musím se soustředit i na shazování. To v první řadě. A ve druhé řadě jde o to, abych soupeře porazil s přehledem a ve stylu. Nebudeme si nic nalhávat, pokud bych nebyl schopen porazit Ala Matavaa nebo Patrika Kincla, jak bych mohl přemýšlet o odvetě s Attilou Véghem, který je váhově úplně jinde než oni dva. A zkušenostmi si dovolím tvrdit, že taky.“

Terminátor si tedy jasně uvědomuje, že jestli chce pomýšlet na velkolepou odvetu, tak musí nejdříve zvládnout dvě zkoušky v podobě Matavaa a Kincla. Pokud tyto borce během zhruba měsíce neporazí a naopak jeden ze soubojů prohraje, tak to samozřejmě naruší jeho sebevědomí a svým způsobem to ubere i na velikosti celé odvety (i když Végh před zápasem století také prohrál, čímž se paradoxně možná zbavil velkého tlaku, který tak byl na Vémolovi).




  

„Takže potřebuju napřed udělat tyhle dva zápasy, stoprocentně se na ně soustředit, a pak se začít soustřeďovat na tu odvetu, protože trénink bude vypadat úplně jinak. Attila je teď hodně těžkej, bude hodně shazovat. Já budu muset do té váhy znovu přibrat. Teď budu shazovat na osmdesát čtyřku, pak se budu muset soustředit, abych do konce roku přibral, takže… Je sice hezký, že na odvetu kejvnul, mám z toho radost, že bude krásnej konec roku, ale pro mě to momentálně není aktuální. Mám před sebou dva důležitý zápasy a až je udělám, budu řešit odvetu s Véghem.“

Vémola, který je známý tím, že svým rivalům dává různé podmínky, tak dal jasnou podmínku sám sobě – musí porazit Matavaa a Kincla a poté se plně soustředit právě na Végha.

Přesný termín souboje zatím neznáme, ale z logiky věci a dle vyjádření Vémoly lze soudit, že půjde o konec roku a pražskou O2 Arénu. Přesné datum se zatím evidentně ladí, ale pravděpodobně půjde o termín kolem tradičního 30. prosince.




 

První vzájemný souboj se odehrál na konci roku 2019, kdy se z jasného vítězství radoval Attila Végh. Ten totiž do bitvy nastoupil v opačném postoji, čímž Vémolu vyvedl z rovnováhy. Navíc se mu hned v úvodu podařilo tvrdě trefit, což, jak pak sám Karlos přiznal, byl začátek konce. Celý souboj nakonec trval dvě minuty a sedm sekund. Végh totiž tvrdě trefil a Vémola šel k zemi. Slovenský veterán tak zároveň ukončil 11 zápasů trvající sérii výher českého Terminátora.

V podstatě hned po souboji se začalo mluvit o možné odvetě, kterou sice Végh neodmítal, ale zároveň jasně uváděl, že už si nemá co dokazovat a že pokud má na souboj dojít, tak jen za pořádné peníze. Poslední roky se tedy ladily podmínky, na kterých už se všechny strany evidentně shodly. Máme tak na stole souboj Vémola vs Végh 2, který možná trochu ztratil na setrvačnosti a zajímavosti, ale i přesto půjde o mega zápas, který bude hýbat domácí scénou a který napíše další velkou kapitolu CZ/SK MMA.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *