Attila Végh přiznává, jak zkušeně ošálil fanoušky i rivala Vémolu

V polovině roku nás čeká turnaj OKTAGON 58, kterému v Edenu vévodí Odveta století Vémola vs Végh 2. Ta bude pro slovenského veterána prvním MMA zápasem po téměř 5 letech, čemuž se samozřejmě musela přizpůsobit i příprava. Attila se sice v mezidobí udržoval v mírném tréninku, ale také si užíval života a plodů své tvrdé práce, takže vypadl z formy, na čemž nyní pracuje. A zdá se, že velice úspěšně, i když sám Attila svou tělesnou změnu zatím moc nenaznamenal.


VIDEO: Cože?! Alex Pereira se nechal necelý měsíc před bitvou s Hillem vypnout?

Ondřej Raška totiž minulý týden sdílel fotku z přípravy v OFA gymu, na které bylo hezky vidět, jak se Véghova forma pomalu rýsuje. Dokonce se mluvilo o tom, že velice rychle shodil a během krátké doby dokázal vyrýsovat kostky na břiše, ale sám Végh přiznal, že šlo o menší lest na fanoušky.

„Když se dívám do zrcadla, tak tam moc změnu nevidím. Víte, jaký tah jsem udělal? Já vám to prozradím. Byli tam se mnou další dva borci, takže jsem se na ně zavěsil. Vyšponoval jsem se, takže se mi vytáhla kůže. Hned jsem měl kostky na břiše. Váhu mám přitom pořád stejnou. Zatím jsem se moc nezměnil. Spíše jsem vydýchl vzduch a zatnul jsem,“ přiznal Attila Végh, že se mu váha zatím nijak zvlášť nehnula, ale je jasné, že tělo už na návrat do pravidelného tréninku reaguje.

 

Vémola chystá změny

„Co v téhle přípravě bude malinko jinak? Já jsem ten zápas tehdy hrozně chtěl…, dělali jsme PR, dělali jsme různé věci, abychom to vybudovali.

Před tímto zápasem se na to, že si máme s Attilkou v červnu s prominutím rozbít huby, potkáváme až moc často. Tohle je tedy jedna z posledních relací, ve které se vidíme. On se tenkrát zavřel a jenom trénoval.

Dokonce mu museli sebrat telefon, aby se na mě připravil, odříznout od světa a něco takového teď plánuju já. Přece jenom zápasím třicet dva let, chci ukončit kariéru a chci ji ukončit ve stylu a musím se na to soustředit,“ prozradil Vémola v pořadu Král na tahu, že tentokrát rozhodně nemůžeme čekat masivní promo kampaň, jako tomu bylo u prvního souboje, což dává smysl. Oba borci se chtějí totiž naplno připravit a jejich souboj už je vlastně vypromovaný dost, takže v tomto ohledu už není třeba tolik tlačit.




1 komentář na “Attila Végh přiznává, jak zkušeně ošálil fanoušky i rivala Vémolu”

  1. Dokonce mu museli sebrat telefon, aby se na mě připravil….ale to jsi mohl udělat i ty, ale neudělals! Místo toho sis honil ego. A až si dostal na budku, tak jsi hledal chybu všude jenom ne u sebe….a nebylo to tak naposled. Tak snad to teď dodržíš, ale ubude ti jedna věc, na kterou se pak budeš moct vymlouvat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *