Sleduj nás

Až se vrátím, budu nepřemožitelný! hlásí McGregor. V hlavě nosí termín i jména soupeřů

Až se vrátím, budu nepřemožitelný! hlásí McGregor. V hlavě nosí termín i jména soupeřů
Conor McGregor prozradil podrobnosti týkající se jeho návratu. Seznam soupeřů zúžil na čtyři jména.

Pověstný irský bijec se (údajně) navrátil do testovacího pole USADA, což znamená, že v něm nyní musí šest měsíců pobýt, než mu bude dovoleno opět zápasit. Sečteme-li si to, s Conorem tedy UFC bude moct počítat až někdy od května příštího roku.

Conor McGregor hlásí návrat


Jedná se sice o dlouhou dobu, ale i tak má slavný bojovník jasno, čeho by chtěl po svém návratu dosáhnout. „Jako první člověk jsem aktivně držel tituly ve dvou hmotnostních kategoriích. Proč bych tedy nemohl být prvním, kdo by měl tituly ve třech?“ řekl McGregor v reportáži pro ESPN se šibalským úsměvem na tváři.

Do plné přípravy se prý zapojuje již teď. „Už teď trénuji na max, což znamená, že bych klidně v lednu mohl mít zápas, ale chápu, že tu jsou nějaké podmínky, které musím splnit, než mě pustí do boje. Takže si počkáme… Každopádně až se jednou vrátím, budu nepřemožitelný! Ocelová noha, více svalové hmoty, dynamit v ruce, soupeři budou usínat!“ slíbil.


https://top-fight.cz/ufc/jiri-prochazka-usada-mi-udelala-tento-rok-uz-51-testu-na-doping/

A když už se zmínili soupeři, koho má tedy v hledáčku? „Buďto půjdu o titul, anebo si dám nějaký zápas, který dává smysl a uzavře jednu velkou rivalitu. Mohlo to být s Natem Diazem, kdyby zůstal v UFC... Tony Ferguson si však otevírá pusu, s Dustinem Poirierem mám jednu nevyřízenou záležitost a vážím si výzvy od Michaela Chandlera,“ uvedl McGregor tři jména, ke kterým můžeme přičíst ještě šampiona velterové váhy. Tím je pro tuto chvíli Leon Edwards, nicméně v březnu se jím může opět stát Kamaru Usman.


Další články