Až tak? Z čeho byl obviněn Karlos Vémola? Objevily se nové informace

Vémola

„Po Vémolovi jde policie. Hrozí mu tři roky ve vězení,“ objevil se včera odpoledne na serveru TN.cz titulek, který asi mnohé fanoušky dost vyděsil. Bohužel se zdá, že nešlo o kachnu, ale odraz reality, o níž jsme nyní dostali další informace. Čím se měl Karlos Vémola údajně provinit?

Velká změna, která rozdělí fanoušky? Bude mít OKTAGON novou hlavní tvář?

„Středočeská policie obvinila z trestného činu neoprávněné nakládání s chráněnými volně žijícími živočichy zápasníka MMA Karlose Vémolu. Podle kriminalistů si pořídil mládě bílého tygra bez povolení. O případu informoval ve středu server extra.cz s tím, že v případu byly obviněny ještě další čtyři osoby. Server zmiňuje, že si Vémola tygra pořídil v květnu 2022 a byl si vědom toho, že nebude moct zákonným způsobem prokázat jeho původ. Koupil si ho údajně od kamarádů, zaplatil za něj 145 tisíc korun. Podle extra.cz je možné, že policie trestní stíhání ještě rozšíří, protože není jasný osud dalších mláďat, která měl údajně Vémola vlastnit. Sám Vémola všechna obvinění odmítl,“ informoval web Novinky.cz.

„Podle policie je jedním z Vémolových prohřešků to, že podle Zákona o obchodování s ohroženými druhy nedostal výjimku k obchodování, přesto měl ale s chráněným zvířetem kšeftovat… ´Když u Karlose proběhla domovní prohlídka, oháněl se darovací smlouvou, zákonnost držení mláděte dokládal registrací jeho a jeho údajných rodičů. Policie ale není hloupá: odebrali vzorky srsti zvířat a z DNA pak na základě znaleckého posudku vyšlo, že udávaná zvířata žluto-černého zbarvení nikdy nemohla být rodiči Antonie Ramby. Neprokázal tak její původ,´ pokračuje pramen obeznámený s průběhem vyšetřování,“ líčí server extra.cz.

Karlos Vémola už v minulosti jakékoliv podobné obvinění odmítl, tak doufejme, že se celá situace vysvětlí a že nebude mít vliv na Terminátorovu kariéru. Souboj s Kinclem, který je naplánovaný na 20.5., by zatím v ohrožení být neměl, protože je jasné, že se vyšetřování potáhne další týdny a měsíce, tak uvidíme, jak se nakonec vyvine.




   

Vémola má přitom velké plány

„Nikdy nemám v plánu jen tak sedět a čekat na nějaký velký zápas. Nebude to tak, že bych se utkal s Kinclem, porazil ho a pak jen čekal na souboj s Attilou Véghem. Rozhodně chci být v tempu a chci zápasit. Pokud vítěz tohohle zápasu bude můj další soupeř, tak s tím nemám problém a jdu do toho. Chci být aktivní.

O Poppeckovi už jsme v minulosti mluvili, ale nedošlo na to, takže to třeba klapne a nebo to bude Langer. S Xavierem ukázal, že je ve skvělé formě. Je to samozřejmě na vedení OKTAGONu. Nevím, s kým budu bojovat, ale vím, že po Kinclovi nebudu jen tak sedět a čekat na Attilu. Pojedu v tempu.

To Attila rád vysedává. Celé ty roky jen seděl, lenošil a tloustnul. Teď se bude muset dostat do formy, ale takhle to já nemám. Pojedu na plné obrátky. Třeba vyjde Štvanice, protože kdyby měli místo a potřebovali ho zaplnit, tak jsem připravený,“ reagoval Karlos Vémola na dotaz od MMA Shorties.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *