Sleduj nás

Bisping přiznal o Pimblettovi krutou pravdu, která se mu nebude líbit

Bisping přiznal o Pimblettovi krutou pravdu, která se mu nebude líbitFOTO: UFC

Paddy sice po vstupu do UFC vyhrál tři zápasy v řadě, ale v nich údajně dostal jen „samé oběti“. Dvě z nich přitom v UFC už ani nejsou, což samo o sobě o něčem svědčí.

V posledním boji (proti Jaredu Gordonovi) měl Paddy údajně dokonce prohrát. Jako by mu však jeho mediální sláva zajistila jakousi nadřazenost, a tak se stalo, že mu rozhodčí nakonec udělili bodovou výhru.

S tímto verdiktem nesouhlasí drtiví většina nejen fanoušků, ale dokonce i zápasníků. Svůj názor nedávno projevili Henry Cejudo či Daniel Cormier a nově se k nim přidává ještě Michael Bisping. Všechno bývalí šampioni mimochodem.


„Upřímně vám musím říct, že to, jak někteří rozhodčí bodují zápasy, je naprosto směšné a nedůstojné a kazí to náš celý herní požitek. Jared dle mého Paddyho porazil ne že těsně, ale zcela jednoznačně. Vyhrál všechna tři kola,“ čílil se Bisping.

„Pimblett pro mě ten zápas prohrál. Prohrál, a navíc nám ukázal své nedostatky, které byly patrné už v předchozích bojích, v tomto však o něco více,“ rozebíral na svém YouTube kanálu.


Paddy Pimblett se nikdy šampionem nestane

„Teď se vám nemusí líbit, co řeknu, ale podle mě si Pimblett na pás nikdy nesáhne. Ne v této konkurenci lehké váhy a ne, dokud neudělá několik výrazných změn,“ řekl Bisping.

Jaké změny? „V první řadě se musí umět lépe hýbat, často vystavuje svoji bradu na ránu a dříve nebo později na to doplatí. V druhé řadě se do svých ran moc napřahuje. Ten úder letí děsně dlouho a ani není vůbec technický,“ vypozoroval.


„Ano, na ty bojovníky okolo patnáctky žebříčku to bude asi stačit, ale cokoliv od desítky výš až k šampionovi to pro něj bude vážný problém. Zejména, když vidíte, jak se trápí už nyní,“ dodal Bisping.


Další články