Sleduj nás

Blachowicz stále cílí na Jiřího Procházku a posílá mu další bojový vzkaz

Blachowicz stále cílí na Jiřího Procházku a posílá mu další bojový vzkaz
Jan Blachowicz se stále nevzdal velké MMA bitvy o Evropu, a proto doufá, že Jirka v sobě najde kuráž a až se zotaví, tak vyslyší jeho následující vzkaz.

Kdo tuto situaci monitoruje od začátku, ten ví, že byl Blachowicz vždy trochu odvážnější, když se měl vyjádřit na téma souboje s Procházkou. Polský veterán totiž cítí, že se jej bývalý český šampion bojí, a tak si raději dvakrát zvolil „lehčí“ možnost v podobě Glovera Teixeiry.

Momentálně Jirka laboruje se zraněnou rukou, což znamená, že bude zjevně až do podzimu mimo hru. S tím mimo jiné Janek počítá, ale potom doufá, že bude jeho přání vyslyšeno.


„Přeju Jirkovi, aby se hlavně rychle uzdravil, protože na něho budu čekat… Jiříku, až se vrátíš, očekávám, že ukážeš nějaké koule a konečně svým fanouškům dokážeš, že jsi schopný čelit svým nočním můrám. Chápu, zápas se mnou není nic příjemného, ale my to těm lidem dlužíme. Ti lidé si zaslouží vidět nás dva spolu bojovat!“ zněl Blachowiczův vzkaz, který zaslal prostřednictvím stanice ESPN.

Pro evropské MMA je tato bitva určitě mimořádná, ale Procházka má slíbeno, že až se vrátí, tak půjde hned o titul. Pokud se tedy Blachowicz nedopracuje do letošního podzimu k mistrovskému pásu, patrně jeho volání opět nebude vyslyšeno.


Další články