Bojovník si zapálil cigaretu při staredownu. Dějí se i další kuriozity

Co přijde příště?

Co přijde příště?FOTO: Combat Night

Jde pózování bojovníků posunout dále, vymyslet něco nového, překvapit, šokovat? Zápasníci toho na pódiu už předvedli hodně a fanoušci se i bavili. Objevil se ale další level, ten předvedl Jeremy Williams, který ukázal před sobotním turnajem Combat Night v Orlandu. Někdy svět pozná momenty, které vyjedou ze zajetých kolejí.


Williams přišel na pódium v riflích, slunečních brýlích a s ledvinkou na hrudníku. Cestou si stačil zapálit cigaretu, postavil se před soupeře, potáhl, podíval se ke stropu a vypustil dým z úst. Všechny překvapil. Poté otevřel ústa, vystrčil jazyk a cigaretu o něj uhasil. Poté ji zahodil a mohlo dojít na staredown a focení. Překvapivá show skončila. 


Jak dopadne zápas dnes večer v kleci, bude to také pohoda, kterou Williams převedl na vážení?


Williams a podobné divadlo nebylo prvním. V srpnu přišel na pódium, mával směrem k trenérům a fanouškům. Nálada byla evidentně dobrá. Pak se postavil před soupeře, pravou ruku vložil do pusy a vyndal si protetické zuby. Ty následně hodil na zem a patou své pravé polobotky je rozšlapal. Poté si zařval a za potlesku překvapených přihlížejících odešel. Toto se přihodilo také před akcí Combat Night. Američan si za tento výstup řekl o nejbizarnější staredown. V lednu dal o sobě znovu vědět.

Show. Ano. Ale také moment, který je pro mnohé důležitý před bojem. "Staredown my MMA zápasníci bereme vážně. Tohle je nedílnou součástí předzápasových rituálů. Tohle nehodlám nikdy a nikde podceňovat, ani při nějaké srandě," řekl už kdysi Jiří Procházka.

Někdy je až moc rušno. Julian Lane kdysi vnesl svou obvyklou zuřivost do setkání před médii a fanoušky s Jakem Bostwickem. Běsnil, byl v ráži, až se usměvavý soupeř, který se zdál více v klidu, neudržel nervy a poslal soupeři facku. Naštěstí se pódium nezměnilo v bitevní pole. I tohle už fanoušci několikrát viděli.


Svět bojových sportů toho viděl už hodně, ale Polka Ewa Brodnicka nastolila další level. Své soupeřce před zápasem při staredownu nabídla sexuální pomůcku.


Hned poté bylo o rozruch postaráno. Aniela Bogusz tento dárek nečekala. Vzala ho do ruky a mrskla ho zpátky po soupeřce. Ta ji poté vlepila facku a už se to mlelo. Toto se stalo před zápasem na galavečeru organizace HIGH League. Mají staredowny hranice?