Sleduj nás

Bryce Mitchell rozebral svou prohru s Topuriou. Za vše mohla chřipka

Bryce Mitchell rozebral svou prohru s Topuriou. Za vše mohla chřipka
Bryce Mitchell si nyní o víkendu na konto připsal vůbec první prohru kariéry, za kterou prý on sám nemohl.

Milovník hypotéz, který proslul zejména díky svým tvrzením ohledně toho, že je Země placatá a Slunce a Měsíc kolem ní obíhají, nyní přišel s další velmi působivou teorií. Ta se tentokrát týká jeho zápasu s Iliou Topuirou, jemuž tuto sobotu v noci podlehl ve druhém kole na submisi (arm-triangle).

Obecně platívá, že první prohru je vždy nejtěžší skousnout, a ne nadarmo to platí i nyní. Mitchell už nikdy nebude mít ten bezchybný rekord, o kterém snil, a o to více ho štve, že za to může nemoc, se kterou do nitra lasvegaského oktagonu vstupoval.


Bryce Mitchell omlouva svou vikendovou prohru v UFC Bryce Mitchell

„Víte, už po zápase během tiskové konference jsem říkal, že jsem se v té kleci necítil nejlépe. Mé myšlenky se nenacházely v boji a mé síly také nebyly přítomny. Předpokládám, že za vše mohla ta chřipka, kterou jsem se nakazil jen pár dní před soubojem,“ vyjasňoval osmadvacetiletý americký bijec.


„Kdybych mohl vrátit čas, ani bych do toho zápasu nevstoupil, prostě bych ho zrušil. Samozřejmě se vrátím silnější, ale tu prohru mi už nikdo nesmaže. Fakt mě štve, že jsem bojoval za takového stavu,“ čílil se známý milovník prapodivných hypotéz o vzniku vesmíru a placatosti Země, který nás svými příběhy ještě nepochybně bude zásobovat.

Další články