Sleduj nás

Budoucí hvězda MMA! Elita vynáší do nebe dalšího Nurmagomedova

Budoucí hvězda MMA! Elita vynáší do nebe dalšího Nurmagomedova
Usman Nurmagomedov ovládl nyní o víkendu lehkou váhu Bellatoru, když zcela jasně přemohl bývalého šampiona Patricky Freireho.

Usman předvedl natolik dominantní výkon, že v druhé polovině souboje měl dokonce osmkrát více úspěšně rozdaných signifikantních úderů jak jeho soupeř.

Ten poznal, jak vypadá pravý dagestánský grappling a nemohl se vymanit z konstantního tlaku, který se konal převážně na zemi.


Ukončení před limitem jsme se sice i přes Usmanovy snahy nedočkali, ale výhra na body to byla zcela jasná a zasloužená. Dokonce byla tak působivá, že se k ní musela vyjádřit i světová MMA elita.

„Gratuluji, bratře, já věděl, že to dokážeš! Ty jsi budoucnost, už ti tu držím místo!“ vzkázal novému šampionovi Bellatoru Islam Makhachev.


„Wow! Tak to byl naprosto chladnokrevný výkon. Gratuluji k prvnímu velkému úspěchu a věřím, že další budou následovat!“ přidával se v přání veterán Daniel Cormier.

„Usman je budoucnost. Říkal jsem to už dříve, že když bude poctivě trénovat, nic ho nezastaví. To on ovládne lehkou váhu UFC hned po Makhachevovi!“ reagoval bratranec Khabib Nurmagomedov.

„Tohle byl výkon hodný desetibodového ohodnocení! Skutečně dávám plný počet bodů a obávám se, že nám tu roste nový problém, se kterým si nebudou vědět rady ani v UFC!“ přidával se Islam Mamedov.


Další články