Bujaré oslavy? Ani náhodou! Patrika Kincla doma čekalo hodně nepříjemné překvapení

Kincl

Šampion střední váhy Patrik Kincl je známý tím, že už dlouhá léta nepije, což neporušil ani po vydřené výhře nad Wawrzyniakem, kterého ukončil ve třetím kole na submisi. Místo na afterparty tedy zamířil rovnou domů, aby byl s rodinou. Při příjezdu ho však čekalo hodně nepříjemné překvapení.


Nové video! Podívejte se, jak Jedi Wanliss po napadení zuřil a nebyl k uklidnění

Kincl po souboji zmiňoval, že musel v rámci přípravy a momentů před zápasem řešit hned několik problémů a komplikací. Samozřejmě byl po zranění, k čemuž se ještě přidala absence dvou trenérů. V Ostravě pak nebyla ani jeho manželka, které Patrik nikdy nezapomene dát kredit za to, jak ho podporuje a pomáhá mu v kariéře. Po poslední výhře jí však asi moc nepochválil, protože si na něj nachystala nepříjemné překvapení, které asi bude mít nějakou dobu na talíři. Podobná věc se však už asi stala téměř každému.

Patrik totiž nad ránem po příjezdu domů evidentně zjistil, že jsou klíče v zámku, takže si nemohl otevřít. Vydal se tedy na toulky nočně-ranním Hradcem. Po šesté ráno se pak snad konečně dostal domů a mohl být s rodinou.

Patrik po poslední obhajobě také zmiňoval, že tradičně přijde na řadu rodinná dovolená, na kterou mělo dojít už dříve, ale skrze posunutí zápasu se samozřejmě musely plány změnit. Nyní však nic nebrání tomu, aby se Kinclovi jeli někam podívat.

 

Kincl a jeho reakce na výhru

„Určitě ne, určitě ne,“ reagoval Patrik Kincl hned po výhře na dotaz promotéra Novotného, zda pamatuje infarktovější OKTAGON zápas. „Byl to pro mě osobně největší  výhra v OKTAGONu. Děkuju, Ondro, za tenhle zápas. Vím, že tohle působí jako klišé, každý zápasník to říká, že bez podpory by to nezvládl a tak dále. Pro mě to však není klišé. Kdybych vás dnes neslyšel v zádech a nehnali jste mě, tak bych prohrál. Děkuju za to.“

Velké téma samozřejmě bylo, jak na tom bude Patrikovo oko, „Myslel jsem na to, když jsem šel do klece, ale padl gong a bylo to pryč. Je však pravda, že tam byly z tréninku zažité strachy. Blbě jsem se vykrýval a uhýbal. Bylo to brzy, ale tohle je prostě droga.“

Oko nakonec vydrželo a Kincl si tak došel pro důležité vítězství a třetí titulovou obhajobu, čímž zase prodloužil své vládnutí nad střední váhou organizace OKTAGON MMA.

Co nás čeká?

23.3. Stuttgart – OKTAGON 55

Jungwirth vs Pukač 2 

Poppek vs Kimball

Kertész vs Stolze

Ryšavý vs Topallaj

Bahník vs Cruz

Polívka vs Taburceanu

Cordero vs Schober

Wolf vs Herzberg

Montagnac vs Heil

Szabová vs Gumienna

Austin vs Wójcik




20.4. Birmingham – OKTAGON 56

Stanton vs Wojciechowski

Morris vs Álvarez

Škvor vs Fleury

Wanliss vs Siraj

Handanagić vs Dixon

Kalašnik vs Etebar

Rock vs ?

Staines vs ?

Aby vs ?

Frimpong vs Mullen




 

4.5. Frankfurt – OKTAGON 57

Moeil vs Austin – o titul těžké váhy

 Eckerlin vs Brož 

Keita vs Sardari

Brajshori vs Odunjo

8.6. Praha – OKTAGON 58 – Eden Fotbalový stadion

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kozma vs Surdu

20.7. Bratislava – OKTAGON 59




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *