Hlavní obsah

Český zápasník MMA ve velkém průšvihu. Policie zahájila trestní stíhání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kauza, která před měsícem zahýbala světem MMA, se zřejmě blíží k rozuzlení. Policie obvinila muže, jenž na pražském Strossmayerově náměstí zmlátil jinou osobu do bezvědomí, z ublížení na zdraví a výtržnictví. Video přímo z činu se už v červenci dostalo na sociální sítě. Podle televize CNN Prima News a dalších zdrojů měl útočníkem být zápasník smíšených bojových umění Tadeáš Růžička.

Kriminalisté zjistili totožnost útočníka i jeho oběti.Video: Policie ČR

 
Článek

Policie zjistila totožnost napadeného a na základě jeho výpovědi identifikovala útočníka.

Na záběrech z videa je vidět bezvládně ležící muž, který krvácí. Z obrázků je také zřejmé, že se útočník své oběti vysmívá. Sám měl video na sociální platformy umístit.

Foto: Clash of the Stars

Český bojovník Tadeáš Růžička si užívá výhru na turnaji Clash of the Stars nad influencerem Tadeášem Veselým.

„Chcípáku, prober se!“ křičí útočník na videu. Spolu s ním je na něm také partnerka, která neskrývá velkou obavu z toho, co se poškozenému stalo. „Tadeáši, on není v pohodě! Prober ho, prosím!“ naléhala.

„Kriminalistům se již povedlo zjistit totožnost poškozeného a vyslechnout ho. Zároveň zjistili dostatek podkladů k tomu, aby mohli zahájit trestní stíhání proti konkrétní osobě, a to pro trestné činy ublížení na zdraví a výtržnictví,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.