Sleduj nás

Chandler odhaluje podrobnosti zápasu s McGregorem. Skutečně je to tak blízko?

Chandler odhaluje podrobnosti zápasu s McGregorem. Skutečně je to tak blízko?
Soupeř, který McGregora po jeho zranění přivítá v kleci, byl údajně již vybrán. Dokonce se i ví, v jaké váhové kategorii se oba borci setkají.

NEPŘEHLÉDNI: Keita, Brož, Eckerlin a beznadějně vyprodaná hala ve Frankfurtu! Sobotní Oktagon 57 můžeš sledovat živě zdarma zde.


Je to sotva pár dní co Dana White řekl, že Michael Chandler dává největší smysl, aby dělal tanečního parťáka vracejícímu se Irovi, jenž si před rokem a půl zlomil v duelu s Dustinem Poirierem nohu.

Rekonvalescence zabrala opravdu dlouhou dobu a bohužel během ní Conor odstoupil i z testovacího pole USADA, kde si počínaje od prosince nebo ledna bude muset pobýt šest měsíců, než mu antidopingová komise dovolí vstoupit znovu do klece.


Všechny plány ohledně nějakého boje nás tedy spojují až s létem 2023, přesto se dá říct, že je ten scénář již předem napsaný. Jak potvrdil Michael Chandler, v podstatě se počítá s tím, že právě on bude hvězdnému Irovi dělat tanečního partnera.

„Bavil jsem se s Danou Whitem. Váží si toho, jak přistupuji ke svým zápasům a že jimi bavím publikum. Proto přede mě předstoupil a řekl mi, že by mě rád viděl s Conorem McGregorem,“ přiznal Chandler v MMA Junkie radiu.


Conor McGregor Conor McGregor

„Samozřejmě ještě neznáme Conorův postoj, ale vždy jsem se k němu choval s respektem a on mi jednou napsal, že mu bude ctí, pokud mi bude moct čelit. Proto počítám, že i z jeho strany bude vše v pořádku a že to klapne,“ předpokládá.

„Samozřejmě si musíme počkat ještě několik měsíců, ale už teď vím, že má ten zápas potenciál prodat 2 miliony PPV. Jedno mega to dá určitě, ale vzhledem k atraktivitě našich stylů říkám dva,“ podotkl Chandler s tím, že následující měsíce využije k tomu, aby své tělo připravil na přechod do velterové váhy, kde by s McGregorem utkal.

NEPŘEHLÉDNI: Sobotní Oktagon 57 živě zdarma zde.


Další články

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Jako blesk z čistého nebe působí informace, kterou dnes v noci vypustila organizace UFC. Uzbek Makhmud Muradov již nepatří do nejlepší světové ligy a nedostane možnost vylepšit bilanci čtyř výher a dvou porážek, kterou zde během čtyř let nasbíral.

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Největší sázková překvapení v historii zápasů

Není tomu ještě tak dlouho, co se MMA dostalo mezi ostře sledované sporty na světě. Dá se však říci, že dnes už jde o poměrně mainstream záležitost, kde si své favority dokáže najít každý, a tudíž je sleduje, fandí jim a občas si na ně i vsadí.

Největší sázková překvapení v historii zápasů