Sleduj nás

Chandler reaguje na prohru s Poirierem a vyzývá nového soupeře

Chandler reaguje na prohru s Poirierem a vyzývá nového soupeře
Michael Chandler i přes výrazný facelift, který mu provedl Dustin Poirier, nehodlá polevovat. Už teď stihl vyzvat další velké jméno.

Co „Iron“ přišel do UFC, vzbudil pozdvižení. Každý jeho zápas je exkluzivní, každý budí zájem a každý přináší ukončení před limitem.

Bohužel pro Michaela, v takto riskantním stylu nemůže vyhrávat. Porazil jej už Charles Oliveira, Justin Gaethje a nově také Dustin Poirierer. Vysoce nastavená laťka mu však nedovoluje kvalitu soupeřů snižovat.


„Nemůžu říct, že bych byl proti Dusitnovi nějak slabší, spíše mě ohromila tuhost jeho brady. Vydržel strašné pecky a pak sám našel cestu, jak vyhrát. Takže má moje uznání a co se týče mě, jedeme dále,“ oznámil Chandler.

chandler vyhra Michael Chandler


„Rád bych byl tím prvním soupeřem, který přivítá Conora McGregora, až se vrátí po zranění do klece. Jsem atraktivní bojovník a rozhodně mě nemůže podceňovat. Lidé si ten fight užijí a my jim dodáme opět prvotřídní show,“ říká.

„Conora respektuji, má výzva trvá, tak doufáme, že ji vyslyší. Je to legenda tohoto sportu a mně bude ctí mu čelit,“ pronesl Chandler na tiskové konferenci v New Yorku.


Další články