Sleduj nás

Charles Oliveira vyjasňuje, proč pro něho „nějaký“ Makhachev nebude problém

Charles Oliveira vyjasňuje, proč pro něho „nějaký“ Makhachev nebude problém
Roli papírového outsidera si Charles Oliveira dokonale užívá. Ví totiž, že mu po zápase naroste úsměv od ucha až k uchu.

NEPŘEHLÉDNI: Keita, Brož, Eckerlin a beznadějně vyprodaná hala ve Frankfurtu! Sobotní Oktagon 57 můžeš sledovat živě zdarma zde.


Dle mnohých je „do Bronx“ stále králem lehké váhy. Korunu sice oficiálně nemá, ale zato o pás nepřišel v boji, byl mu odňat po kontroverzním nesplnění hmotnostních povinností.

Jako „šampion“ nyní bude Oliveira tedy čelit další výzvě a dalšímu vyzývateli. Tím je papírově nejsilnější borec v divizi Islam Makhachev. A i když v tohoto ruského borce věří mnoho lidí, zejména Khabib, Charles se jenom šibalsky usmívá. Jako by tušil, že budou všechny hlavní trumfy na jeho straně.


Charles Oliveira je novým šampionem lehké váhy, ale možná se jenom s jedním titulem nesmíří. Charles Oliveira vlevo

„Před tímto zápasem jsem se podrobil operaci očí, takže konečně vidím stoprocentně dobře. Jíž žádné rozmlžené vidění, žádný zápasnický handicap. Pokud si na mě Islam zkusí nějaký takedown, dokonale ho přečtu,“ ví Oliviera.


„Teď, když jsem zcela v pořádku, si jsem jistý, že ten knokaut vykouzlím. A vzhledem k tomu, jak se Islam bojí mého postoje, to bude ještě v prvním kole,“ předpověděl brazilský bijec na kanálu ESPN.

Evidentně nám proti sobě tedy stojí dva plně motivovaní bojovníci, kteří shodně nepochybují o svých výhrách. Makhachev má výhodu „domácího prostředí“, ale Oliveira zase porazil mnohá zvučná jména. Málokdo může s jistotou predikovat vítěze.

NEPŘEHLÉDNI: Sobotní Oktagon 57 živě zdarma zde.


Další články

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Jako blesk z čistého nebe působí informace, kterou dnes v noci vypustila organizace UFC. Uzbek Makhmud Muradov již nepatří do nejlepší světové ligy a nedostane možnost vylepšit bilanci čtyř výher a dvou porážek, kterou zde během čtyř let nasbíral.

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Největší sázková překvapení v historii zápasů

Není tomu ještě tak dlouho, co se MMA dostalo mezi ostře sledované sporty na světě. Dá se však říci, že dnes už jde o poměrně mainstream záležitost, kde si své favority dokáže najít každý, a tudíž je sleduje, fandí jim a občas si na ně i vsadí.

Největší sázková překvapení v historii zápasů