Sleduj nás

Chimaev: Diaze jdu zmlátit jen tak z nudy, jinak bych čekal na titul

Chimaev: Diaze jdu zmlátit jen tak z nudy, jinak bych čekal na titul
Khamzat Chimaev má své důvody, proč přijal zápas s Natem Diazem. Údajně už se v tom čekání na titul nudil.

Borec, který může působit ve velterové, střední, ale i polotěžké váze. To je Khamzat Chimaev, jenž je mnohými považován za budoucnost UFC.

Ačkoli v této organizaci podstoupil zatím pět bitev, již mohl zabojovat rovnou o pás. Pouze mu to okolnosti nedovolovaly, a tak se rozhodl zabavit po svém.


„Protože mě Colby Covington v červnu odmítl, stal jsem se automaticky novým titulovým vyzývatelem. Bohužel se ale nyní o pás utkají Usman s Edwardsem a mně se nechtělo čekat na vítěze, tak jsem si řekl, že si mezitím dám jeden předkrm,“ vysvětlil „Vlk“ Chimaev.

„Mohl jsem klidně jít o titul střední váhy, ale tam je to stejný příběh. Adesanya obhajoval proti Cannonierovi a potom evidentně vycítil mou přítomnost, a tak si rychle domluvil zápas ještě s Alexem Pereirou. Ten člověk se bojí wrestlerů jako čert kříže, a tak udělá cokoliv, aby mi nečelil,“ nařkl nigerijského šampiona z divize do 84 kg ze strachu.


„Takže to je ten důvod, proč jsem nakonec skončil s Natem Diazem. Ukážu všem, že jediným skutečným gangsterem v UFC jsem jenom já. Pro mě je to fight čistě jen z nudy. Užiju si, zabavím se a potom si dojdu pro ty pásy, co mi drží ti dočasní náhradníci Usman s Adesanyou,“ řekl Chimaev v pořadu The MMA Hour.


Další články