Sleduj nás

Colby chtěl, abych mu provedla anální fisting, řekla UFC bojovnice. Já odmítla a on se naštval

Colby chtěl, abych mu provedla anální fisting, řekla UFC bojovnice. Já odmítla a on se naštval
Polyana Viana nyní o víkendu na KO přemohla Jinh Yu Frey a rány, ačkoliv už verbální, rozdávala i po opuštění klece.  

Brazilské bojovnici trvalo jen pouhých čtyřicet sedm vteřin, než poslala svou soupeřku na kutě. Jelikož si však za tu krátkou dobu Polyana veškerý svůj elán nevybila v kleci, pokračovala v úderech i na sociálních sítích.

Pod příspěvek „Humanizing Athletes“, který pojednával o jejích oblíbených věcech zejména z oblasti bojových sportů, znenadání napsala: „Colby (Covington) po mně jednou chtěl, abych mu strčila prst do análu. Já to však nechtěla udělat a on se naštval.“


https://twitter.com/Polyanavianaa/status/1589074429052870657?s=20&t=0MhTarBEAQpeA8WoyGm9sg

Už dlouho veřejností tryskají spekulace ohledně toho, zdali Colby a Polyana náhodou netvoří pár, anebo zdali se jenom takto virtuálně nepošťuchují.


Vše započal před necelými dvěma lety sám Colby, který v živém vysílání Submission Radia řekl, že s Vianou v ložnici často procvičuje své kardio.

„Nemohl jsem naslouchat nějaké Edwardsově výzvě, protože jsem byl až po koule zrovna zabořenej v Polyaně Vianě… Pokud bych měl fight s Edwardsem na třítýdenní short notice přijmout, muselo by mi to UFC pořádně proplatit,“ uvedl tehdy Colby.

„Tím neříkám, že já a Polyana tvoříme pár, pouze jsme si užívali. Oba jsme dospělí lidé, je to naše věc, co děláme,“ pronesl za doprovodu ďábelského úsměvu.


Další články