Conor McGregor naštvaně reagoval na šokující prohru Lucie Pudilové?

McGregor Pudilová

V ideálním světě by nyní měla Lucie Pudilová na svém kontě 2 UFC výhry v řadě. Soudě dle reakcí doslova celého MMA světa totiž udělala dost na to, aby v souboji s Edwards vyhrála na body. Bodoví rozhodčí, na jejichž názorů koneckonců záleží nejvíce, to však bohužel viděli jinak a z triumfu se tak nakonec hodně neprávem radovala soupeřka, což vyvolalo bouřlivé reakce napříč komunitou. Situaci hned na turnaji například komentovali bývalí šampioni Daniel Cormier a Michael Bisping, kteří doslova nechápali, co se děje. Podobně na tom evidentně byl i Conor McGregor.

Karlos Vémola reaguje na aktuální kauzu a zmínky o vězení

V Lucčině rohu se už totiž nějakou dobu vyskytuje trenér John Kavanagh, který v irském SBG gymu dohlíží na její kariéru. A právě Kavanagh je také dlouholetým trenérem Conora McGregora, který evidentně turnaj sledoval a z výsledku byl hodně rozčarovaný. „Ten byl z výsledku vyřízený,“ reagovala Lucie Pudilová pro Kaocko.cz na dotaz, jak trenér na výsledek reagoval. „Byl zklamaný i Conor McGregor mu psal, nadával na to, ukazoval mi, že mu psal. Takhle přijít o výhru je nepříjemný. Musím si z toho vzít to dobré, co bylo v zápase, z toho se poučit a jít dál. Nesmím se z toho pos…, jdu dál. Když nad tím tak přemýšlím, tak ten výsledek docela zapadá do mého příběhu, který se píše už roky. Nenechám tomu takový konec, nechci, aby mě lidi litovali, já budu makat dál. Jsem ráda, že lidi, fanoušci uznali, že jsem měla vyhrát. Jsem ráda, že to řekla i velká jména, třeba Daniel Cormier.“

Právě zmíněný Kavanagh v pauze po druhém kole Lucii hlásil, že má dvě kola v kapse a nyní si tak jen musí během třetího dějství výhru pohlídat, o což se Lucie pokusila. Zbytečně neriskovala a i když kolo těsně prohrála, tak mělo být o vítězce jasno. No, jak už jsme si řekli, bohužel to bylo jinak.

Navzdory tomu, že se vlastně celá MMA komunita shodla na to, že šlo o krádež, neexistuje způsob, jak výsledek zvrátit. Tým se o to pokoušel, ale marně.




  

Tým se marně snažil o protest

„Podali jsme oficiální stížnost, aby komise státu Missouri přezkoumala zápas Lucie Pudilové. Přestože se v podstatě 100 % médií a uznávaných odborníků shodlo, že muselo jít o chybu rozhodčích, nám bylo i pouhé přezkoumání výsledku zamítnuto. Tohle je velmi skličující situace,“ prozradil šéf manažerské stáje Sucker Punch ENT Brian Butler-Au.

„Komise nikdy nic takového neudělá, protože by tím otevřeli Pandořinu skřínku,“ namítl jeden z fanoušků a má bohužel pravdu.

„Ano, to bohužel víme… Je to však doslova jejich práce. Mají zajistit, že všechno bude bezpečné a fér,“ uzavřel Butler-Au.

Na výsledku souboje se tedy bohužel nic měnit nebude a Lucii Pudilové nespravedlivá prohra ve statistice zůstane. Dobrou zprávou naštěstí je, že si matchmaker Maynard uvědomuje, že šlo o krádež, což by mohl zohlednit v dalších plánech, které UFC s naší bojovnicí má.




 

Edwards a její reakce

„1-Děkuji všem, kteří mě podporují a byli se mnou během tohoto zápasu a na této cestě. Velmi si toho vážím. 

2- Ohledně včerejšího turnaje. Přestaňte s urážkami, nenávistí a veškerou tou zlou energií vůči mně. Já jsem to rozhodnutí neudělala, nakonec mám výhru, nemohu proti tomu nic dělat. ŘEKNU JEN NĚCO FANOUŠKŮM, POKUD CHTĚJÍ BÝT RESPEKTOVÁNI, RESPEKTUJTE NÁS TAKÉ!“

3. Lucie, kdykoliv budeš chtít, pojďme si to zopakovat, řekla jsem to i tvému týmu, když jsme šli pryč z oktagonu (věř mi, že bych to taky nechtěla takhle nechat). 

Nemám už co říct ani se nemusím nikomu omlouvat, protože jsem neudělala nic špatného,“ napsala Edwards na svém účtu na Instagramu. 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *