Sleduj nás

Covington odhalil, co na něj Masvidal křičel, když ho napadl

Covington odhalil, co na něj Masvidal křičel, když ho napadl
Colby Covington otevřeně promluvil o tom, jak ho Masvidal napadl v ulicích Miami a co řekl na policii.

Je to už třičtvrtě roku, co v ulicích k Miami došlo k události, k níž by se profesionální sportovci neměli uchylovat. Jorge Masvidal si vystopoval Colbyho lokaci a počkal si, až vyjde z Papi Steak housu, kde předtím výborně povečeřel. Následně se jen rozeběhl a bývalého dočasného šampiona z řad velterové váhy UFC zezadu napadl.

Celá událost trvala jen pár pouhých vteřin, které ovšem stačily k tomu, aby byly napáchány poměrně značné škody. Colby měl prý mírný otřes mozku, vyražený přední zub a zničené rolexky. Protože byl však v právu a nechtěl Jorgeho nechat uniknout beztrestně, tak jej udal na policii. Soudní spory se prakticky řeší dodnes.


„Pamatuji si, že mě napadla skupinka lidí, která se vyřítila odněkud z boku. Samozřejmě jsem s ničím takovým nepočítal, tak jsem se nebyl schopen ani nějak bránit. Vše se seběhlo velmi rychle a všichni útočníci měli mikiny, kapuce a chirurgické roušky… Jorge měl možná ještě čepici, ale na tom teď nezáleží,“ rozpovídal se Colby ve videu Real World Police.

„Hned jsem však poznal, že šlo o něj. Ten hlas a ty vlnité vlasy, to byl prostě celý on. Navíc na mě křičel ‚Neměl sis brát mé děti do huby!‘ Což je trochu nesmyslné, protože jsem nic špatného o jeho dětech nikdy neřekl. Pouze jsem řekl, že Jorge je špatný otec, za čímž si stojím. Mám dobrý vztah s jeho dětmi, takže vím, o čem mluvím. A jeho děti to vidí stejně,“ sdělil Colby při údajném policejním výslechu.

Další články

Největší sázková překvapení v historii zápasů

Není tomu ještě tak dlouho, co se MMA dostalo mezi ostře sledované sporty na světě. Dá se však říci, že dnes už jde o poměrně mainstream záležitost, kde si své favority dokáže najít každý, a tudíž je sleduje, fandí jim a občas si na ně i vsadí.

Největší sázková překvapení v historii zápasů