Další obrovský přestup! Talentovaný Leo Brichta míří na vyšší úroveň

Brichta

Spolumajitel organizace KSW Martin Lewandowski se po KSW galavečeru v Liberci vyjádřil, že na turnaji chtěli mít i českého zápasníka Lea Brichtu, ale nevyšlo to kvůli smlouvě s organizací OKTAGON MMA, která už ovšem vypršela. Brichta tak nyní může s klidným svědomím posílit polskou organizaci, což potvrdil i jeho manažer Artur Gwóźdź z Artnox Fight Sport. 

Fackovací organizace RedFace má větší problémy, než se původně čekalo?

Spolumajitel organizace KSW Martin Lewandowski se na konci února rozpovídal o angažmá Lea Brichty, které údajně bylo blízko, ale nakonec k němu nedošlo a Brichta se v Liberci nepředstavil. Bezprostředně po galavečeru KSW 79 v Liberci, který byl první akcí organizace KSW v České republice, poskytl jeden z majitelů KSW Martin Lewandowski rozhovor portálu InTheCage.pl. My tímto za překlad děkujeme polským kolegům z MMA Top News.  

„S největší pravděpodobností u nás bude bojovat ve druhé polovině tohoto roku,“ řekl Lewandowski o angažmá Lea Brichty. „Snažili jsme, aby Brichta startoval už v Liberci, ale bohužel to kvůli smluvním podmínkám s organizací OKTAGON MMA nevyšlo.“ 

Kvůli nevyjasněné smlouvě jsme se debutu Brichty v největší polské organizace zatím nedočkali. Martin Lewandowski přiznal, že na posledním galavečeru byl tlak na to, aby Brichta, který momentálně hájí barvy RFA, v Liberci debutoval. Vše prý došlo dokonce tak daleko, že kvůli různým verzím o aktuální smlouvě bojovníka požádal Lewandowski majitele OKTAGONu o nahlédnutí do smlouvy. Poté uznal stanovisko české organizace v této věci a dal jasně najevo, že smlouvu zpochybňovat nebudou a raději na Brichtu počkají. 

 

Manažer potvrzuje KSW

Nyní je konečně jasno o budoucnosti českého bojovníka Lea Brichty. Jeho manažer Artur Gwóźdź ze skupiny Artnox Fight Sport v rozhovoru po sobotním galavečeru XTB KSW 81 pro portál InTheCage.pl prozradil, že jeho bojovník bude brzy debutovat v největší polské organizaci. Během rozhovoru jsme se dozvěděli, že zmíněná smlouva s OKTAGON MMA brzy skončí (měla by vypršet 30.4.) a nic nebude stát v cestě tomu, aby bojovník debutoval v KSW. Šéfredaktor portálu, který rozhovor vedl, naznačil, že vzhledem k tomu, že Brichta bude od května volným bojovníkem, slyšel o českém zápasníkovi v souvislosti s blížícím se květnovým galavečerem KSW 82. Tuto informaci však nemohl manažer potvrdit.

Leo Brichta by se měl tedy od května stát oficiálním zápasníkem organizace KSW. Český bojovník v posledním roce nastupoval v organizaci RFA, kde střídal zápasy v MMA a v postoji. Celkově zde zaznamenal čtyři souboje s bilancí 3-0-1NC. Pokud Brichta zůstane v lehké váze, tak ho v KSW čekají zajímaví soupeři jako Marian Ziolkowski, Roman Szymansky, Raul Tutarauli, Valeriu Mircea nebo Borys Mankowski. 

 
 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *