Sleduj nás

Dana White natočen, jak při novoroční oslavě bije ženu! Na to neexistuje omluva, kaje se

Dana White natočen, jak při novoroční oslavě bije ženu! Na to neexistuje omluva, kaje se
Šéf největší MMA značky během silvestrovské oslavy udeřil svou ženu. Když zjistil, že byl při aktu natočen, nemohl najít správná slova, která by jeho čin omluvila.

Když člověk přilne k alkoholu, mohou se z jeho emocí mnohem snáz stát také činy. Dana White si zrovna se ženou v klubu Cabo San Lucas v Mexiku užíval novoroční oslavy, když v tom jejich idylku narušila hádka, kterou doplnila i fyzická konfrontace.

Dana měl své ženě něco nemístného říct, na což ona zareagovala fackou. Všemi lidmi sledovaný slavný boss z UFC si ovšem takovéto chování své chotě nenechal líbit a její lásku jí oplatil stejným, ovšem podstatně razantnějším způsobem.


„Já, žena a děti jsme si vyrazili na dovolenou do Mexika, kde jsme chtěli společně oslavit příchod nového roku a naneštěstí se stalo, co se stalo,“ pověděl White serveru TMZ Sports, který také zveřejnil exkluzivní nahrávku přímo z místa incidentu.

Dana White: Na to neexistuje omluva


„Jsem jedním z těch lidí, které jste už léta mohli slyšet říkat, že nikdy, nikdy, nikdy neexistuje omluva, pokud muž uhodí ženu. No a vidíte to, teď tu jsem a mluvím s vámi o tom, co jsem provedl,“ sypal si popel na hlavu.

„Se ženou jsme spolu už třicet let. Známe se prakticky od doby, co jsme byli ještě děti. Samozřejmě jsme si prošli několika rušnými chvilkami, ale vždy jsme je dokázali vyřešit. Máme spolu tři děti… Chvíle jako takováto je hrozná a já osobně jsem jí potupen,“ přiznával.


„Ať si o tom lidé říkají, co jen chtějí. My máme tři děti a na ty musíme myslet v první řadě. Ukázali jsme jim to video a snažíme se jim vysvětlit současnou situaci. Věřím tomu, že názory lidí vůči mé osobě nebudou ve většině případů mylné. I když se se ženou milujeme, udělal jsem, co se nemá,“ vypověděl White.

https://www.youtube.com/shorts/pUoocOM5iQw


Další články