Sleduj nás

Dana White velebí Procházku: K Jirkovi chovám ohromný respekt!

Dana White velebí Procházku: K Jirkovi chovám ohromný respekt!
Dana White se rozhovořil na adresu svého nového šampiona polotěžké váhy a naznačil, jakou zkoušku pro něho má připravenou příště.

Momentálně je před námi turnaj UFC 277, jehož se po kratší absenci konečně bude účastnit i sám Dana White. Ten zamířil za stůl na tiskové konferenci, kde promluvil i na téma divize polotěžké váhy. Zde, jak všichni čeští fanoušci dobře vědí, vládne nový šampion. A šéf UFC k němu chová ohromný respekt.

https://top-fight.cz/ufc/epicka-reakce-takto-jiri-prochazka-poblaznil-danu-whitea/

Dana White chválí Jiřího Procházku


„Velmi si vážím toho, že se v našich řadách nachází někdo, jako je Jiří. K tomu člověku chovám maximální možný respekt. Právě vyhrál titulový zápas, který byl jedním z nejtěžších v jeho životě, a on vzápětí přijde na veřejnost s tím, že chce s téže soupeřem odvetu… Takovéto odhodlání prostě miluji!“ rozplýval se White.


„Miluju, jak má v sobě bojovník něco takového. Ta pokora, touha se zdokonalovat, napravovat své chyby apod. Uvidíme, jak to nakonec dopadne, ale ta odveta je určitě ve hře,“ odpověděla hlava organizace na tiskové konferenci. Konkrétně na dotaz novinářů z Yahoo Sports.

jiri prochazka cormier zapas


Titulové plány byly načrtnuty, ale stále platí jedno. Žádný scénář není definitivně potvrzený, ačkoliv si Jirka pro svou obhajobu jméno už vybral.

Na turnaji UFC 277 nyní o víkendu budou bojovat ještě Anthony Smith a Magomed Ankalaev. I z této dvojice by mohl vzniknout případný titulový vyzývatel. Dana White si očividně nechává vrátka otevřená pro více možností. Pouze Jan Blachowicz je čím dál více řazen mimo hru.


Další články