Sleduj nás

Daniel Cormier uvedl, jak by během pouliční bitvy zdemoloval Mikea Tysona

Daniel Cormier uvedl, jak by během pouliční bitvy zdemoloval Mikea Tysona
Mike Tyson byl a pro mnohé stále je Nejděsivějším mužem planety, ale v rámci pouliční bitvy by proti Cormierovi neměl žádnou šanci.

Bývalý šampion polotěžké i těžké váhy UFC se během svého DC & RC podcastu trochu zasnil a představil si, jak by vypadal fantasy fight mezi ním a Mikem Tysonem. Samozřejmě, pokud by se oba nacházeli ve své nejlepší formě.

„Miluji Mikea. Nikdy bych mu nechtěl ublížit a respektuji vše, čeho dosáhl, ale mám-li se zamyslet ryze nad pouličním fightem, pravděpodobně by se jednalo o jednostrannou záležitost. Jak se jedná o zápas bez pravidel, beru vše na zem, se všemi se wrestlím. Tysona bych zalehl, nedovolil mu vstát a jen ho řezal údery,“ nastínil DC jako prvotřídní wrestler svou taktiku.


„Souhlasím s tím, že Cormier jako člověk vypadá mnohem méně děsivěji, než doopravdy dokáže být,“ vložil se do konverzace Ryan Clark. „Dokonce se jen od pohledu bojím více Tysona jak Cormiera. Každopádně se k tomu nehodlám blíže vyjadřovat, abych svou odpovědí někoho nepobouřil,“ podotkl s úctou k oběma bojovníkům.

cormier jones zapas vyjadreni


„To já odpovídám, protože se teď cítím poměrně veselý,“ smál se Cormier. „Ani já bych každopádně proti Mikeovi nevztyčil ani prst. Bavíme se pouze na té teoretické rovině. A tam je faktem, že wrestling je víc jak postoj,“ poznamenával.


Další články