Sleduj nás

Daniel Škvor zanalyzoval prohru s Montagnacem. Lituje, že do duelu vůbec nastoupil

Daniel Škvor zanalyzoval prohru s Montagnacem. Lituje, že do duelu vůbec nastoupil
Takhle si návrat do klece po půlroční pauze určitě nepředstavoval. Dan Škvor věřil, že jej výhra nad Jorickem Montagnecem může posunout na vrchol žebříčku polotěžké váhy, ale stačila jediná chyba a byl konec. Francouz si připsal největší vítězství své kariéry a navrch dostal bonus za Výkon večera.

Pro domácí bojovníky nebyl OKTAGON 38 příliš povedeným turnajem. Filip Macek si v hlavním zápase nepřišel na Američana Lopeze, Matúš Juráček inkasoval těžké KO od Alexe Lohorého a stejný osud potkal i bývalého kickboxera Daniela Škvora. Ten padnul po přesné levačce na bradu, a i když se zdálo, že se na zemi snaží aktivně bránit, rozhodčí se rozhodl ochránit zdravý bojovníka a duel ukončil.

https://twitter.com/i/status/1608936216652840960


“Zdravím fanoušky a kamarády. Krátké shrnutí, teď to nedopadlo. Dostal jsem KO hned na začátku. Taktika byla píchat tam kolena. První vyšlo, ale přes druhé mi tam parádně zakontroval zadním hákem z opačného gardu, který jsem vůbec neviděl. Rozhodčí to ukončil správně. Hulil jsem tam. Moc jsem v ten moment nevěděl, odkud to přišlo. Nic se neděje. To se stává. Jednou vyhraješ a jednou prohraješ. Na téhle úrovni v malých rukavicích jsou to bomby. Já jsem zvyklý na velké a na tohle si musím zvykat. Pořád mi to nejde. Jsem si vědom chyb,“ popsal na Instagramu dění v kleci ze svého pohledu Dan Škvor.

Po zápase se hodně řešilo, v jakém stavu do něj zástupce Reinders Teamu vůbec nastupoval. Dan poté zdravotní komplikace sám potvrdil a uznal, že tentokrát se měl raději uchýlit ke zrušení duelu.


„Byl jsem nachcípaný a ještě po zranění. Měl jsem to zrušit, ne nad tím spekulovat. Rozhodl jsem se, že jdeme do toho, takže jsme do toho šli. Výsledek je takový, jaký je.“

Další články