David Dvořák se podělil o nepříjemné zkušenosti z RedFace akce

Dvořák RedFace

V sobotu večer se konal první turnaj organizace RedFace, která se původně chtěla zaměřit na trendy fackovanou, což však neprošlo přes příslušné úřady a zákony, takže nakonec došlo k transformaci na organizaci, která bude pořádat převážně MMA zápasy bojovníků, ale i influencerů a bizarních tváří. Na akci zavítal i UFC bojovník David Dvořák, který byl součástí týmu Vojtěcha Khola. Ten si sice připsal výhru, ale nijak pozitivně asi tým na turnaj vzpomínat nebude.

Růžička vysvětluje video, které koluje po sítích, a znovu se přestřeluje s Veselým

„Byl jsem tam a sakra jsem se styděl,“ rozpovídal se David Dvořák v rozhovoru pro V.O.X. TV„Kamarád Vojta Khol měl zápas. Oni na té akci totiž byly i profesionální MMA zápasy. Bylo to rozdělené na bizar a čistě profi zápasy. Naštěstí ten klučina byl hned druhý, takže skončil zápas a mohli jsme se sbalit a odjet.

Co se však týče čistě organizování turnaje, když pominu všechny ty zápasy, že se tam prali v telefonní budce a plácaly po zadku, tak to byla nejhůře zorganizovaná akce, co jsem kdy byl. Jeden obrovský chaos. Měli jsme například plán, že 19:15 jde náš klučina zápasit. V 19:05 jsme byli nastoupení a pak trvalo téměř hodinu, než nastoupil do klece. 




   

U prvního zápasu totiž řekli, že jednoho z těch dvou unesli, že ztratili zápasníka. Běhali po hale a hledali někoho jiného. Na hale tedy sehnali někoho, kdo se půjde prát do telefonní budky  (Freescoot). Pak byl samozřejmě problém s tím, jak tu budku dostat z klece. To zase trvalo. Pořád se to natahovalo. 

Zároveň my tam máme kluka, který už hodinu čeká na to, aby šel do zápasu. Těch věcí byla spousta. Domoct se k tomu, aby člověk dostal cutmana? Desetkrát jsme za nimi museli běhat, aby nám zavázali ruce. Tam byl jen jeden člověk, který řešil úplně vše. „

RedFace má za sebou teprve první akci, takže je jasné, že se bude na chybách pracovat, ale i přesto se vstup na scénu rozhodně nepovedl tak, jak si asi vedení představovalo. Rezonovaly totiž jen bizarní zápasy a ani ty vlastně nenabídly skutečný bizar, ale spíše cringe.




  

Jak RedFace promotér reagoval na kritiku, která zaznívala z více stran?

„Řídím se heslem: v životě nebyla postavena socha kritikovi, ale těm co byly kritizováni. Každý má nárok na svůj názor a my jim ho nebereme. Za každého budou postupem času hovořit výsledky a ty se počítají. Několik vlivných lidí bylo na hale a těm se to zase líbilo s těší se na další turnaje,“ reagoval promotér Diviš v rozhovoru pro FightLive.cz na dotaz, co říká na kritiku, která zazněla i od vlivných tváří scény?

Organizace už teď plánuje další akci, „Přesněji počítáme se začátkem října a fanoušci se rozhodně mohou těšit na pyramidu v booty slap, klasické MMA zápasy a pak máme v rukávu ještě pár zajímavosti a novinek, které si zatím necháme pro sebe, aby nám konkurence nezačala vykrádat nápady… Nechceme finálně zacházet do takového bizáru jako jiné organizace a tento večer nás ponaučil. Chceme připravovat mediálně zajímavé fighty tak, aby se zároveň s tím zviditelnili i jiní profesionální fighteři a sport.“

Zápas typu Koleso vs Freescoot, který byl náhradním řešením na poslední chvíli, protože MaxGreen odmítl nastoupit, tak snad už v organizaci neuvidíme, což je jen dobře.




  

Jak organizaci a první akci zhodnotil Ondřej Novotný?

„Co říkáš na RedFace?“ pustil se Ondřej Novotný v rámci svého vysílání do otázek a odpovědí, kdy ta první byla právě ohledně nové organizace a její první akce. „Tak já nevím. Odehrálo se to včera a viděl jsem z toho dost na to, abych řekl… Dělám to vlastně nerad, ale na druhou stranu je někdy potřeba to říct. Musím říct, že, byť se snažím nevyjadřovat ke konkurenci, tak když se mě ptáte, tak budu natolik upřímný k sobě i k vám a řeknu, že jsme narazili na nové dno. A to od A až do Z.

Ten pocit studu, že se něco takového děje a že se na to máš alespoň jedním okem podívat, aby sis udělal představu, je až neuvěřitelný. Neuvěřitelný. Asi tolik… Více to vůbec nechci rozebírat. Ani si to více nezaslouží, vůbec. Přál bych nám všem, aby to bylo naposledy. A je mi vlastně ve finále jedno, kdo o tom co bude říkat. Naprosté šílenství od A do Z. nemá cenu se k tomu víc vyjadřovat.“

Fanoušci se také několikrát ptali, co říká na to, že akci uváděl promotér a moderátor Matouš Rajmont (vysvětlení, proč práci vzal, najdete níže), na což už však OKTAGON promotér nereagoval a otázky přešel bez komentáře.




 

MMA zápasy, ale i plácaná nebo bizarní souboj v budce

Hodně pozornosti samozřejmě získala plácaná přes zadek, do které se zapojily tvůrkyně 18+ obsahu. Jak to nakonec dopadlo? To posuďte sami. Vítězkou se každopádně stala Kafuu.

Akce však převážně nabídla skutečné souboje, ze kterých odcházeli jako vítězové Khol, Mrákota, Suraganov, Rosenberg, Vargas a nebo třeba Komuenha. Turnaj také nabídl souboj dva na dva a nebo duel influencerů Novák vs Raiter, který ovládl první jmenovaný tvrdým KO.

Uvidíme tedy, jaká bude další budoucnost organizace, která by chtěla přinášet zajímavý mix všeho, což by mohla být přednost, ale také velká nevýhoda. Na své si totiž naplno nepřijdou fanoušci skutečných soubojů ani fanoušci bizaru.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *