Diaz má problém, za ublížení na zdraví byl na něj vydán zatykač. Paul už si domluvil náhradníka

Diaz má problém, za ublížení na zdraví byl na něj vydán zatykač. Paul už si domluvil náhradníka Nate Diaz přišel na galavečer Paul vs. Silva podpořit kamaráda Chrise Avilu. | zdroj: Profimedia

Bývalý UFC bojovník Nate Diaz lítá v pěkně velkém průšvihu, za ublížení na zdraví mu hrozí dlouhý pobyt ve vězení.

 

Nate Diaz si během noci z pátku na sobotu zadělal na pořádný problém. Během hromadné rvačky na ulici v New Orleans totiž ve stoje uškrtil youtubera Rodneyho Petersona (který vzhledově dost připomíná slavnějšího kolegu Logana Paula) a toho následně v bezvědomí pustil na zem, což vedlo k poranění hlavy. V pondělí byl na Diaze kvůli tomu vydán zatykač a je obviněn z ublížení na zdraví druhého stupně.

"Nevím, co jsem sakra Natu Diazovi udělal, ale říkám vám, že ho knockoutuju, až budu vědět, že se blíží. Chytils mě nepřipraveného, kámo. Co sis myslel, že jsem Logan?" ptá se ve videu zveřejněném na sociálních sítích poškozený youtuber. Na záznamech z incidentu je vidět, jak k Diazovi přichází se zdviženýma rukama a signalizuje mu, že se nechce rvát. Jakmile se ale přiblíží až moc blízko, známý fighter neváhá a chytne ho do gilotiny, z níž už prakticky není úniku.

Diazovi hrozí pokuta 2000 dolarů a až 8 let vězení, nad jeho srpnovým boxerským duelem s youtuberem Jakem Paulem tak nyní visí otazník. Na vzniklou situaci pohotově zareagoval boxující rapper KSI, který se nabídl jako náhradník. "Přijímám tě jako záložního soupeře. Zápas je ve váze do 84 kg, nejsou žádné rehydratační klauzule. Udržuj se ve formě a zavoláme ti, pokud bude potřeba," vzkázal mu Jake.

Diazovi se tahle domluva samozřejmě vůbec nepozdává a vypadá to, že o souboj s Paulem ztratil zájem a dá přednost "někomu, kdo umí opravdu bojovat".

Zdroje:  ESPN

Nejnovější články