Diaz se vysmál rodině youtuberů Paulů, otce usvědčil videem z falešnosti

Diaz se vysmál rodině youtuberů Paulů, otce usvědčil videem z falešnosti Nate Diaz | zdroj: Profimedia

Paul senior je zřejmě velkým fanouškem bojovníka Nathana Diaze, na veřejnosti ho přitom kritizuje.

Souboj Nathana Diaze s Jakem Paulem už visí ve vzduchu nějakou dobu. Známý youtuber a boxer nedávno podepsal smlouvu s organizací PFL a vyzval hvězdu bojových sportů na zápas s tím, že odveta bude v MMA. Diaz přitom už předtím prozradil, že nad Paulem uvažuje jako nad dalším soupeřem. Poté, co se vyvázal ze smlouvy s UFC už by tedy realizaci nemuselo nic bránit.

A právě Diaz nyní sám přilil do ohně, když sdílel video, které ukazuje na pokrytectví Paulova otce. Ten totiž za Natem na jedné z akcí přišel, aby mu vysmekl poklonu.

"Jsem táta Jakea Paula. Kámo, strašně tě obdivuju. Líbí se mi, jak bojuješ a všechno. Snad budeš bojovat s Jakem. Ale kámo, chtěl bych ti jen říct, že tě sledujeme a líbí se mi tvůj bojový styl a bojovnický přístup, bylo mi ctí tě potkat," říká na krátkém záznamu Greg Paul, načež mu Diaz opáčí, že si toho váží. 

Na tom by samozřejmě nebylo nic špatného, kdyby se ale Greg při jiné příležitosti nevyjadřoval přesně opačně. Video z nejmenovaného podcastu Diaz přidal přímo za záběry výše zmíněné interakce.

"Jake by Diaze totálně knockoutoval," předvídá na něm taťka Paul. "Nate Diaz je pankáč a jeho bilance je průměrná."

"Jablko nepadá daleko od stromu. Rodina sr**ů," okomentoval sekvenci Diaz. 

Je samozřejmě jasné, že ze strany Paula seniora šlo nejspíš pouze o umělé promo. Právě Nate si ale zakládá na tom, že je takzvaně "real" a všechno, co říká, myslí vážně. Není tedy divu, že se Gregově pokryteckému chování vysmál. Zda na zápas mezi ním a Jakem někdy dojde, není jasné. Naposledy Diaz naznačil, že se chystá do japonské organizace RIZIN.

Zdroje:  Nate Diaz - twitter

Nejnovější články