Sleduj nás

Diváci budou zírat. Teď bojovat nemůžu, ale vrátím se jako Punisher! slíbil Boráros

Diváci budou zírat. Teď bojovat nemůžu, ale vrátím se jako Punisher! slíbil Boráros
Gábor Boráros plánoval, jak na turnaji Oktagon 35 v Brně zazáří a zbaví diváky dechu. Zraněné koleno ho ale zastavilo od comebacku.

„Návrat se odkládá. Gáborovo koleno po operaci nevydrželo přípravu, do zápasu v Brně tak nenastoupí," informovala organizace na svých sociálních sítích. Zděsila tak fanoušky, kteří se těšili na představení pověstné slovenské Bestie, která se v kleci už rok neukázala. Toto čekání se nyní o něco prodlouží.

Soupeřem byl jmenován Brit James Lewis. Z papírového hlediska outsider, jehož skalp mohl tuzemskou hvězdu vrátit zpátky do sedla. Na to si ale Gábor bude muset počkat. Slibuje však, že až mu to zdraví dovolí, dočkáme se velkolepého návratu. Takového, jaký vídáme na filmovém plátně.


boraros nototny oktagon

„Sorry, ale teď jsem to musel zrušit. Vůbec poprvé v životě jsem byl nucen zrušit zápas! Podle mě to bylo i naposledy!! Věřte mi, že se vrátím jako Punisher a budu i v tak dobré formě!!!“ burcoval Boráros, který si evidentně hodně věří. A není se čemu divit, údajně změnil celý svůj přístup k tréninkům a přípravě obecně.


„Nezáleží na tom, kdo stojí na druhé straně klece, vždy musím být připravený na sto procent! Nechci zvládnout jen svůj další zápas, ale i ty další. Stále se chci stát šampionem Oktagonu!“ uveřejnil bojovník, který by si rád střihl s šampionem Davidem Kozmou odvetu.


Další články