Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Dusno v Oktagonu: Kincl se vysmál Vémolovi, ten pro změnu ztrapnil Lelu

Karlos Vémola: Patrik Kincl se mu vysmál a vytkl mu techniku
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz/Se souhlasem Oktagon/koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Oktagon

Karlos Vémola je zpátky. Na sobotním turnaji Oktagon 41 porazil zahraničního soupeře Matavaa a nyní už se může plně koncentrovat na odvetný, a všemi dlouho očekávaný, souboj s Patrikem Kinclem. Právě do něj si rýpl po svém posledním triumfu a reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „Takovýhle rozpinkávací zápas musí do další přípravy přinést více pochybností než klidu. Ale to už není můj problém,“ vysmál se Kincl. 

Karlos Vémola může slavit. Zápasník se po dlouhých 9 měsících vrátil do klece, přičemž zápas na sobotním turnaji Oktagon 41 skončil v jeho prospěch. Vémola si připsal další výhru v prvním kole, když po úspěšném takedownu uškrtil svého soupeře Matavaa. To znamená jediné: Konečně přišla řada na Patrika Kincla!

Přímo v kleci poté dostal vítězný polibek od manželky Lely, Karlosovy myšlenky v ten moment ale směřovaly úplně jinudy. Během polibku obhlížel publikum, jak se můžete podívat v galerii.

Odveta s Kinclem se blíží

S oslavami by to Karlos neměl příliš přehánět, jako další v pořadí na něj totiž už netrpělivě vyčkává právě Kincl, přičemž termín jejich odvety je vypsaný už na 20. 5. 2023. Dlouho očekávaný souboj Kincl vs Vémola se uskuteční na Oktagonu 43 v pražské O2 Areně. Vstupenky jsou již v prodeji. Ještě než k bitvě dojde, fanoušky čeká nejspíš měsíc plný provokací a narážek.

To ostatně Karlos potvrdil právě na zmiňovaném sobotním turnaji. Poté, co vyhrál, dostal do ruky mikrofon a do Kincla se okamžitě navezl. „Vidím, že tady je plno fanoušků té malé tlusté 78. To je to, co já nesmím dělat, nesmím se do těch přestřelek pouštět,“ prohlásil do haly plné fanoušků.

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat

Kincl nenechal rýpnutí bez povšimnutí a s nadhledem poslal odpověď skrze sociální sítě. Vémolovi se vysmál. Nejdůležitější je, že se neobjevilo nějaké záhadné zranění a můžeme to směřovat do O2 Areny. Také jsme viděli dost chyb, na kterých se teď dá stavět. Dost jich půjde za ten měsíc opravit, ale pár jich na O2 určitě zbyde,“ vzkázal Kincl.

Vémolův zápas s Matavaem navíc označil za takovou slabou „rozehřívačku“. Nicméně takovýhle rozpinkávací zápas musí do další přípravy přinést více pochybností než klidu. Ale to už není můj problém,“ dodal Kincl.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy