Sleduj nás

Edwards uvedl, proč Usmana jasně porazí. První obhajobu plánuje proti Masvidalovi

Edwards uvedl, proč Usmana jasně porazí. První obhajobu plánuje proti Masvidalovi
Kamaru Usman je jako bojovník silně přeceňován, myslí si Leon Edwards, který má být v neděli ráno jmenován novým šampionem velterové váhy.

NEPŘEHLÉDNI: Keita, Brož, Eckerlin a beznadějně vyprodaná hala ve Frankfurtu! Sobotní Oktagon 57 můžeš sledovat živě zdarma zde.


Na dveře nám klepe turnaj UFC 278, jehož hlavní náplň obstará papírově nejsilnější zápasník současnosti. Kamaru Usman kromě velterové váhy vysedává i na samotném čele pound-for-pound žebříčku a v UFC ještě nikdy neprohrál.

Vyzývatel Leon Edwards si je všech těchto zásadních faktů dobře vědom, ale co sám vypozoroval, je to, že je Kamaru velmi přeceňovaný fighter. „Nějaké řeči o tom, že je absolutně nejlepší, jsou naprosto nesmyslné!“ řekl. A tento víkend to hodlá dokázat.


„Kamaru nemá nic, čeho by se kterýkoliv bojovník mohl bát. Já osobně necítím, že by měl v nějakém aspektu sílu. Dříve to byl wrestling, ale ani ten mi dnes nepřijde tak neubránitelný,“ poznamenal britský bijec na tiskové konferenci.

„Pokud se mě tedy ptáte na jeho přednosti, tak žádné nevidím. Zápasy si hlídá pouze na body tím, že soupeře objímá u pletiva. Tohle je ale ohraná písnička, na kterou jsem připravený,“ konstatoval.


jedrzejczyk masvidal mma

Nejprve titul, pak Masvidal


Edwardsovy plány dokonce sahají až za hranice sobotního titulového zápasu. Nyní plánuje, že sekne šampiona Usmana, načež vyzve Jorgeho Masvidala, s nímž má nevyřízené účty.

„Ten člověk je taková malá krysa. Nalétává na lidi zezadu, ubližuje jim, nechová se jako pravý fighter. Vůbec mi nevadí, že bude ve hře mistrovský titul, protože mě Jorge nemá jak porazit,“ vyjádřil se Edwards.

„Věřím tomu, že až získám pás velterové váhy, tak mi ten souboj posvětí i samo UFC. Rozhodně se to musí stát, ať Masvidal vidí, jaké to je, když se ty jeho oběti také brání. Že to není stejné, jako když na ně útočí zezadu,“ vypíchl.

NEPŘEHLÉDNI: Sobotní Oktagon 57 živě zdarma zde.


Další články

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Jako blesk z čistého nebe působí informace, kterou dnes v noci vypustila organizace UFC. Uzbek Makhmud Muradov již nepatří do nejlepší světové ligy a nedostane možnost vylepšit bilanci čtyř výher a dvou porážek, kterou zde během čtyř let nasbíral.

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Největší sázková překvapení v historii zápasů

Není tomu ještě tak dlouho, co se MMA dostalo mezi ostře sledované sporty na světě. Dá se však říci, že dnes už jde o poměrně mainstream záležitost, kde si své favority dokáže najít každý, a tudíž je sleduje, fandí jim a občas si na ně i vsadí.

Největší sázková překvapení v historii zápasů