Francis Ngannou už se dočista zbláznil! Co požadoval po ONE FC?

Ngannou

To, že se Francis Ngannou s UFC nedomluvil na další spolupráci, by se dalo ještě pochopit, protože je dobře známo, že vedení ligy mistrů je při podobných jednáních hodně striktní a neústupné. Očekávalo se však, že se bývalý šampion snadno domluví s nějakou jinou přední MMA organizací. To se však zatím nepovedlo a naopak se zdá, že se ani v blízké době nepovede. Predátor má totiž neuvěřitelné nároky.




Promotér Ondřej Novotný jasně rozhodl, co už Kotalíkovi nedovolí

„Má na stole několik nabídek,“ řekl prezident ONE FC Sityodtong minulé pondělí v pořadu The MMA Hour. „Čeká na naši finální nabídku. S Francisem se setkám tuto sobotu v Los Angeles. Sedneme si s ním a promluvíme si. ONE mu může zaručit největší nabídku na stole ze všech jeho aktuálních nabídek, ale musí to fungovat vzájemně pro obě strany. Prostě věřím, že když se s někým setkáte, získáte nějakou energii.“

Organizace ONE FC však po pečlivém zvážení jednání ukončila. Chatri Sityodtong k věci řekl, že s Francisem mluvil o víkendu téměř tři hodiny, aby s ním probral finální nabídku. „Neměl jsem pocit, že bychom se s Francisem plně shodli v nefinančních záležitostech. Není to nic osobního,.“




Vypadá to tedy, že nešlo ani tak o peníze, jako o další vedlejší podmínky, což byl kámen úrazu i v UFC, kde Ngannou požadoval zástupce bojovníků při důležitých jednání organizace, lepší zdravotní podmínky a nebo návrat sponzorů na plachty.

Při jednání s ONE FC však Francis své požadavky evidentně posunul na úplně novou úroveň. Žádal o místo v představenstvu společnosti. Žádal tím vlastně o možnost, aby určoval plat svého protivníka. Nabídli jsme mu garantovaných 16 milionů liber (20 milionů dolarů – 426 milionů korun). Peníze mu však nestačily. Chtěl všechny ty další nefinanční podmínky, které nedávaly moc smysl. Samozřejmě mu nemůžeme dát místo v představenstvu, to nedává smysl,“ potvrdil prezident ONE FC, že Ngannou žádal o místo ve vedení celé společnosti.




 

Zdá se, že jednání s Francisem nebude vůbec snadné. Otázkou však je, zda se s někým vůbec Ngannou s takovými nároky dokáže domluvit. Možnosti už totiž ubývají a vlastně ve hře zbývá jen PFL. Navíc to ani nevypadá, že by měl Predátor zamířit do světa boxu, na což asi tak trochu spoléhal. Fury má totiž jiného soupeře a stejně tak Joshua. Stále se sice nabízí souboj s Wilderem, ale ani o něm se zatím nijak více nemluví.

Doufejme tedy, že se situace nějak vyřeší a my tak Francise brzy uvidíme zpět v boji, ale zatím to vypadá tak, že kdo chce moc, tak nakonec nemá nic.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *