Hodně kritický návrat! Vémola reaguje na vydřenou výhru nad Matavaem

Vémola

Jestli někdy mohl Al Matavao ukončit Karlose Vémolu, tak jedině 15.4. na turnaji OKTAGON 41, který byl plný překvapení a neuvěřitelných zvratů. Matavao sice do souboje vstupoval jako největší outsider v historii organizace, ale to neznamená, že dal svou kůži zadarmo. Naopak hned od začátku skvěle bránil a dokonce Vémolu dostal viditelně do problémů. Terminátor však nakonec dokázal doručit takedown, který byl začátkem konce. Oblíbený arm-triangl sice nevyšel, ale škrcení ze zad už ano a bylo hotovo.

Německá OKTAGON hvězda Eckerlin už zná dalšího soupeře

„Je to fantastické, obzvlášť v aréně Bílých tygrů. Doufám, že se sem OKTAGON bude vracet,“ reagoval Vémola hned po souboji na otázku, jaké to je být zpátky v kleci, kde nebyl od poloviny minulého roku, kdy porazil Iliče.  „Vidím, že je tady plno fanoušků té malé tlusté 77. Tohle je přesně to, co já v té O2 Aréně nesmím dělat. Nesmím se nechat unést, abych sebral ten pás a vzal ho tam, kam patří. Matavao má skvělou tvrdou ránu, ale je vidět, že mi ještě hlava drží, ale v O2 Aréně tyhle malé chyby nesmím udělat. Budu pokračovat krok po kroku, dokud mu ten pás neseberu a nebude tam, kde má být.

Všechno je pro mě obrovský test. Všechno to jsou velké životní výzvy, protože já v té O2 Aréně musím vyhrát, protože támhle sedí jeden frajer, který konečně po těch letech kývl na odvetu a jak mohu vyzvat tak velkého šampiona Attilu Végha, když nejsem schopen porazit malou tlustou 77? To je obrovský test a obrovská zodpovědnost. Všichni ten zápas chcete vidět.

  

Attila Végh je skvělý šampion. Já prostě nemůžu s Kinclem prohrát, protože všichni tenhle zápas chcete a ten zápas se stane jenom když vyhraju a bude šampion proti šampionovi. Attilko, v prosinci se vidíme.“

Vémola jde tedy krok po kroku. Matavao je ze hry a nyní je na řadě Patrik Kincl, který si jistě mohl vzít z posledního zápasu hodně do další přípravy. Terminátor totiž na začátku zápasu nepůsobil ani zdaleka tak jistě, jak jsme u něj zvyklí.

 

28.4. Bratislava – OKTAGON 42: Prozatímní Startovka

Sanikidze vs Keita 

Čepo vs Taburceanu

Paulus vs Samsonidse

Kohout vs Ryšavý

Magnor vs Kotalík 2

Kimball vs Wolf

Stuart vs Winter

 Rock vs ?

Holota vs Etebar

Bartl vs Topuz

Dalisda vs De Padua

Lewis vs Schober 

20.5. Praha – OKTAGON 43: Prozatímní Startovka

Kincl vs Vémola 2

Bryczek vs Chadwick

Tichota vs Villa

Glismann vs Van Suijdam

Kozma vs Lohoré

Legierski vs Kuzník

Pukač vs Brož

Surdu vs Gogoladze 

Mellilo vs Mazuch

17.6. Oberhausen – OKTAGON 44: Prozatímní Startovka

Langer vs Poppeck 

Eckerlin vs Primera 

Veličkovič vs Jungwirth 

Grabinski vs Michalidis 

Dyrschka vs ? 

Xavier vs ? 

Siwiec vs Hathaway 

Paradeiser vs Fischer 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *