Humburgerovi našli náhradního soupeře, na RFA 11 se s ním o titul pobije Polák z KSW

Humburgerovi našli náhradního soupeře, na RFA 11 se s ním o titul pobije Polák z KSW Dominik Humburger | zdroj: FOTO: Se svolením RFA

Rozjetý Dominik Humburger nakonec v sobotu k titulovému souboji nastoupí, organizátorům se na poslední chvíli podařilo najít zajímavou náhradu.

Matchmakeři RFA se pár dní před jedenáctým turnajem, který se v sobotu odehraje v Bratislavě, pořádně zapotili. Na poslední chvíli totiž odstoupili dva aktéři hlavních zápasů. Jakubu Benkovi se do souboje v pravidlech real fight (postoj v malých rukavicích) prakticky okamžitě přihlásil zkušený Lutterbach, Dominik Humburger si ale na protivníka pro MMA zápas musel počkat o něco déle.

S neporaženým českým válečníkem se nakonec o titul (z nám nepochopitelných důvodů se bude jednat pouze o interim, přestože divize šampiona nemá) přijede pobít Polák Robert Maciejowski, který je aktivním zápasníkem prestižní KSW. Výsledkově to u něj sice není žádná sláva (6 vítězství, 5 porážek a 1 remíza), avšak nenechte se zmást, v postoji totiž umí zahrozit a na TKO ukončil 5 soupeřů.

Humburger bude jasný favorit už jen kvůli tomu, že se na titulový zápas 5x5 minut dlouho připravoval. Ani on nemá ve zvyku se se soupeři zdržovat na plný počet kol, avšak tentokrát by možná měl vsadit na to, že Maciejowski nebude mít dostatečně velký fyzický fond na pozdější kola a bude spíš doufat, že českého vojáka naláká hned v úvodu do přestřelky, kde by mohl něco trefit.

RFA 11 každopádně dostalo dva možná ještě zajímavější zápasy, než byly ty původně plánované. Zda tituly zůstanou v Česku a Slovensku se dozvíme již tuto sobotu. O lístky a PPV kódy ke sledování můžete stále ještě soutěžit na našem instagramovém profilu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Fights.cz (@fights.cz)

Zdroje:  RFA

Nejnovější články