DomůUFCIslam Makhachev reaguje na souboj Edwards vs. Covington: Ukončil bych je oba!

Islam Makhachev reaguje na souboj Edwards vs. Covington: Ukončil bych je oba!

Islam Makhachev se krátce vyjádřil k souboji Leona Edwardse s Colbym Covingtonem, ke kterému došlo na turnaji UFC 296. Dagestánec věří, že by oba zápasníky v oktagonu UFC porazil.

Islam Makhachev, současný šampion UFC v lehké váze, byl v hledišti turnaje UFC 296, který se konal v Las Vegas.

Bojovník před časem prohlásil, že by si rád vyzkoušel velterovou váhu a stal se dvojnásobným šampionem největší organizace MMA na světě.

A dění v hlavním zápase galavečera UFC 296 zřejmě Makhacheva příliš nenadchlo. Na svém profilu na platformě X totiž krátce reagoval na zápas o titul šampiona mezi Leonem Edwardsem a Colbym Covingtonem takto:

“Oba tyto borce bych ukončil před časem.”

“Další na řadě musí být Leon Edwards. Tento zápas stál za ho*no, musíme vyměnit šampiona.”

Dvaatřicetiletý Makhachev (25-1 MMA) v posledních dvou zápasech porazil současného šampiona UFC v pérové váze Alexandra Volkanovského. Svěřenec Khabiba Nurmagomedova má na kontě výhry nad takovými borci, jako jsou Charles Oliveira nebo Bobby Green. Šestnáct ze svých pětadvaceti kariérních vítězství si připsal díky ukončení před časem.

Islam Makhachev oznámil, že chce být aktivní i v roce 2024 a minimálně třikrát se objevit v oktagonu UFC. Proslýchalo se, že jeho soupeřem při příští obhajobě bude opět Charles Oliveira, ale sám šampion nedávno prohlásil, že chce nové zápasy a o odvety nemá zájem.

Zdroj: MMA Junkie

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ