DomůUFCIsrael Adesanya má na Chimaeva jasný názor. Tohle se "Borzovi" nebude líbit

Israel Adesanya má na Chimaeva jasný názor. Tohle se “Borzovi” nebude líbit

Současný šampion UFC ve střední váze Israel Adesanya se vyjádřil ke kontroverzím, které provázely turnaj UFC 279, který se o víkendu uskutečnil v Las Vegas.

Na galavečeru v T-Mobile Areně v Las Vegas se měl Chimaev utkat s Natem Diazem v zápase večera. “Borz” však fatálně nesplnil limit veltrové váhy a UFC rozhodla, že se Diaz utká s Tonym Fergusonem a novým soupeřem Chimaeva se stane Kevin Holland.

>>Sledovat celý turnaj OKTAGON 35 zdarma můžete také ZDE.<<

Současný šampion divize do 84 kg Adesanya, kterého “Borz” v minulosti vyzýval k souboji, se k zápasu Chimaev vs. Holand vyjádřil v rozhovoru s novináři.

“Ta situace stála za ho*no. Khamzat…škoda slov. Respekt Kevinovi. Odvedl dobrou práci. Choval se tak, jak měl. Snažil se dostat z pozice, hledal cestu ven. Khamzat byl jen krok před ním, možná dva kroky před ním. Khamzat ale neudělal váhu. Pro mě je to sr*č. Nic jiného.”

Nyní se Chimaev (12-0 MMA) pravděpodobně představí právě ve střední váze, ve které už v minulosti bojoval. Dosud neporažený Čečenec vyhrál svůj čtvrtý zápas v oktagonu UFC, aniž by inkasoval jediný úder. Na svém kontě má šest duelů v kleci největší světové organizace MMA. Pouze jednou v kariéře vyhrál zápas rozhodnutím rozhodčích – letos v dubnu na UFC 273 proti Gilbertu Burnsovi.

Chimaev se po turnaji UFC 279 vyjádřil, že nehodlá bojovat s dobrými lidmi, kteří o něm nemluví špatně. V této souvislosti zmínil Roberta Whittakera. Rád by však urazil hlavu všem, kteří si ho berou do úst. Po slovech, která nyní Adesanya na adresu Chimaeva pronesl, je tedy možné, že v blízké době uvidíme konfrontaci elitního zemaře se špičkovým postojářem.

Sleduj turnaj OKTAGON 35: Kincl vs. Lohoré ŽIVĚ a ZDARMA

Sleduj další turnaj organizace OKTAGON MMA!SLEDUJ ŽIVĚ ZDE – už v sobotu 17.9.

Zdroj: MMA Fighting

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ