Jak to bylo s Brichtovou smlouvou s OKTAGONem? Žádná nebyla?

Brichta, OKTAGON

Český zápasník Leo Brichta byl na konci dubna oficiálně představen jako zápasník KSW, ale měl by mít také střídavé starty v organizaci RFA, odkud do Polska zamířil. Brichta měl původně poprvé startovat už na turnaji KSW 82 ve Varšavě, kde se měl utkat s bývalým titulovým vyzyvatelem, ale ten se bohužel na poslední chvíli zranil. Naštěstí zranění nebylo vážné a souboj byl přesunut na epický turnaj KSW 83 Colosseum 2, který nás čeká už tuto sobotu 3. června. Leo Brichta se nyní pro polská média rozpovídal nejen o tom, proč se nepředstavil na turnaji KSW v Liberci.

Terminátor je jako nový? Karlos Vémola po souboji konečně ukázal tvář

Zástupce pražského PriMMAt Gymu Leo Brichta (10-3) se představí na velkolepém galavečeru KSW 83 Colosseum 2, který se koná na Národním stadionu ve Varšavě. Kapacita pro tento turnaj je 60 000 diváků a nyní je na tento galavečer prodáno přes 45,000 vstupenek. Organizátoři by rádi vyrovnali stávající rekord v počtu fanoušků, který KSW stanovila v roce 2017, kdy akci Colosseum navštívilo 57,766. Brichta se nyní na mediálním dni rozpovídal o tom, proč se nepředstavil na turnaji KSW v Liberci.

„Ano, byl jsem se na KSW v Liberci podívat a byla to velice pěkná show. Byla tam také možnost, že bych se představil už zde, ale došlo k nějakým mystifikacím ohledně smlouvy a můj start v KSW byl odložen, ale nebylo to nic velkého a jsem rád, že zde můžu být, řekl Brichta pro portál InTheCage.pl.

Poté se ho chtěl polský reportér zeptat na jeho smlouvu s organizací OKTAGON, ale do toho vstoupil český zápasník a řekl, že žádná nebyla. Na to se ho reportér zeptal, kdo tedy blokoval jeho podpis s organizací KSW, na což Brichta odpověděl, že organizace OKTAGON a v té době už prý s tuzemskou MMA jedničkou neměl kontrakt. Dále byl Brichta dotázán, proč si vybral právě KSW, když je v České republice mnohem více populární a zřejmě i lépe zaplacen. 

„Ne, neplatí více,“ řekl Brichta k otázce peněz. „Ano, ale pro mě je úplně jedno, jestli bojuju tady nebo v OKTAGONu. Měl jsem tam 9-10 zápasů a můj rekord byl 9-1. Čekal jsem na svou titulovou šanci a pořád se nic nedělo. Peníze tam pro mě byly velmi nízké, nemohl jsem z toho žít. Musel jsem jít do práce. Když to chcete dělat profesionálně a je vám 23 let, což jsem měl já, a mít tři nebo čtyři tisíce za zápas. To je opravdu hodně jednoduchá matematika,“ dodal Brichta. 

KSW Colosseum 2

KSW 83 nabídne opravdu kvalitní startovku. V hlavním zápase se představí legendární Mamed Khalidov, který svede třetí souboj s bývalým zápasníkem UFC Scottem Askhamem. Aktuálně je to mezi oběma zápasníky 1:1, kdo urve očekávanou trilogii na svou stranu?

Na galavečeru uvidíme hned tři titulové duely. V lehké váze se střetnou šampion Marian Ziółkowski a prozatímní šampion Salahdine Parnasse, který je zároveň šampionem pérové váhy. Dále se o uvolněný titul střední váhy utkají bývalý zápasník UFC Pawel Pawlak a Tomasz Romanowski, který za posledních pět let prohrál pouze s aktuálním šampionem OKTAGONu Patrikem Kinclem. Třetí zápas o titul obstarají zápasníci bantamové váhy Jakub Wiklacz a Werlleson Martins. 

Celý galavečer můžete sledovat na VOYO nebo skrze PPV organizace za 9,99 USD, které naleznete zde.  

KSW 83 – Fight card:

Mamed Khalidov  vs.  Scott Askham 185 lbs

Artur Szpilka  vs.  M. Pudzianowski 265 lbs

Marian Ziółkowski  vs.  S. Parnasse 155 lbs

Daniel Rutkowski  vs.  Adam Soldaev 145 lbs

Paweł Pawlak  vs.  Tomasz Romanowski 185 lbs

Michał Materla  vs.  Radosław Paczuski 185 lbs

Roman Szymański  vs.  Valeriu Mircea 155 lbs

Jakub Wikłacz  vs.  Werlleson Martins 135 lbs

Arkadiusz Wrzosek  vs.  Bogdan Stoica 265 lbs

Leo Brichta  vs.  Maciej Kazieczko 155 lbs

K. Głowacki  vs.  P. Tołkaczewski 265 lbs

 
 






2 komentáře na “Jak to bylo s Brichtovou smlouvou s OKTAGONem? Žádná nebyla?”

  1. Pingback: Paddy Pimblett se pochlubil velkým životním krokem a nabídl skvělé zprávy

  2. Pingback: S jakým zraněním oka bojoval Sharaputdin Magomedov? | MMA Shorties

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *