Sleduj nás

Jake Paul našel mecenáše. Ten hodlá promovat jeho zápas s Natem Diazem

Jake Paul našel mecenáše. Ten hodlá promovat jeho zápas s Natem Diazem
Jake Paul si postěžoval, že kvůli zrušeným zápasům s Tommym Furym a Hasimem Rahmanem přišel o miliony dolarů. Teď se na něj ale přeci jen usmálo štěstí.

Americký influencer, který to s bojovými sporty myslí údajně smrtelně vážně, dostal nabídku od bývalého zápasníka a současného promotéra.

Oscar de la Hoya se nabídl, že se Jake ohledně svého příštího fightu nemusí vůbec o nic starat. Vše obstará firma se sídlem v Los Angeles Golden Boy Promotions.


„Mrzí mě, že tvé poslední zápasy byly kvůli neprofesionalitě soupeřů zrušeny,“ ozval se de la Hoya známému YouTuberovi, jemuž začal nabízet své služby.

„Co bys řekl tomu, kdybychom tvůj další fight proti Nateu Diazovi, až se vybojuje ze smlouvy s UFC, uspořádali pod taktovkou Golden Boy Promotions? Bylo by to velkolepé!“ nabídl se.


Jake Paul zatím neodpověděl, ale rozhodně nad touto možností bude uvažovat. V první řadě ale i on musí čekat na to, jak dopadne bitva Nate Diaz vs. Khamzat Chimaev a jaká případná zranění si z ní kalifornský bijec odnese.

Více pravděpodobný je ovšem ten scénář, že si Jake v době Diazovy absence ještě najde jiného protivníka. Pokud chce své tělo udržovat v pracovním nasazení, neměl by si dávat dlouhé pauzy. I proto ho zrušení souboje s Rahmanem tolik štve.


Další články