Sleduj nás

Jako gladiátoři, ne jako klauni! Zdeněk Polívka vyzval svého kamaráda

Jako gladiátoři, ne jako klauni! Zdeněk Polívka vyzval svého kamaráda
Loňský rok byl pro borce reprezentujícího říčanský gym Cage Warriors průlomový. Tři výhry ze čtyř zápasů, a hlavně skalpy takových jmen, jako jsou Spicely a Bryczek.

Ty vystřelily Zdeňka Polívku na vrchol střední váhy a jeho jméno se začalo zcela vážně skloňovat v souvislosti s bojem o titul. Poslední krůček nevyšel a na OKTAGONu 31 to rozhodně nebyl Polívkův večer.

Naplněná O2 arena a velezkušený soupeř udělali své. Zdeněk odvedl na své poměry podprůměrný výkon a Alex Lohoré jej vypráskal ještě během první pětiminutovky.


Da Killa Kid si tím zajistil místo v zářijovém boji o titul s Patrikem Kinclem a Zdeněk Polívka se musel začít škrábat zpátky na vrchol střední váhy.

První krok se mu vydařil, když na OKTAGONu 33 jasně přejel Cheicka Koného, kterému do třetího kola neumožnil nastoupit jeho trenér. Atmosféra frankfurtské Festhalle se Polívkovi očividně zalíbila a rád by si v této starobylé aréně střihl další zápas.


Jako soupeře si vybral bývalého prozatímního šampiona Piráta Krištofiče.

zdenek polivka oktagon 31

Polívka vyslal jasný vzkaz


„Chtěl bych ti pogratulovat k svatbě, a doufám, že řekneš ano i mojí výzvě. Pojďme lidem ukázat, že nejsme žádní klauni ani Jokeři, a že to jde bez trapných komedií a šaškáren, a že jsme především sportovci a gladiátoři. Hodíme na patnáct minut naše přátelství stranou a pak můžeme jít na pivo,“ neopomněl se Zdeněk otřít o Jokera Iliče, který dovedl svůj trash talk s Vémolou do zbytečně osobní a nechutné roviny.

Game Over se velkých výzev nebojí. Když odpadl z titulového zápasu Xavier, byl to právě Zdeněk, kdo se bleskově nabídl jako náhrada.


Uvidíme, jak se na věc bude tvářit vedení organizace, protože první německý turnaj ukázal, že pokud v zápase nefiguruje domácí borec, většina fanoušků jde na pivo a párek.

Otázkou také zůstává, kde vlastně bude pokračovat pirátova kariéra, protože slovenský borec zvažuje nabídku od RFA a také od Bellatoru.


Další články