Je to steroiďácká krysa! Mark Hunt se tvrdě opřel do Jona Jonese a vedení UFC

Je to steroiďácká krysa! Mark Hunt se tvrdě opřel do Jona Jonese a vedení UFC Mark Hunt | zdroj: Profimedia

Jon Jones je obecně považován za jednoho z nejlepších MMA zápasníků v dějinách, Mark Hunt v něm ale vidí především podvodníka.

Jestli tvrďák Mark Hunt něco nesnáší, tak jsou to steroidy v bojových sportech. Samoánský tvrďák dostal do vínku neuvěřitelný talent, během kariéry se ale často potkával se soupeři, kteří si pomáhali zakázanými látkami. Ještě v průběhu aktivní kariéry se dokonce rozhodl UFC zažalovat za to, že jej postavili proti obrovitému Brocku Lesnarovi, přestože podle něj věděli, že dopuje. U soudu ale neuspěl a bude nejspíš muset zaplatit i výlohy spojené s řízením ve výši takřka 400 tisíc dolarů.

To mu však nebrání v tom, aby si do svého bývalého zaměstnavatele rýpnul, když může. Zatímco svět MMA žil minulý víkend velkolepým návratem Jona Jonese a mnozí fighteři ho uváděli jako svého tzv. GOATa (nejlepšího bojovníka v dějinách), Hunt neměl pro "Bonese" jediné vlídné slovo. Takto reagoval na jeho vítězství:

"Dámy a pánové, šampion UFC v těžké váze. Podvádějící steroidová krysa, která nabourá do těhotné ženy a uteče. Krysa, která se 10 hodin schovává pod oktagonem, aby nebyla testována na drogy. Tohle je váš nový heavyweight šampion. Tohle je krysa, ke které musíte vzhlížet. Tohle je krysa, kterou promujeme, prosíme povstaňte a pozvedněte sklenku na počest firmy, která má nulovou důvěryhodnost. Bezcenný pás, bezcenný šampion a ještě bezcennější firma. V každém jiném sportu by už ten lůzr nebyl. Proto UFC nemá žádnou kredibilitu, protože promují tenhle odpad. #Vypadniodtamtudchlape #deratizace. To je vše, sdílejte můj příspěvek, ať celý svět vidí pravdu," napsal "Supersamoan" na sociálních sítích. 

Hunt má sice možná v mnohém pravdu, ale zároveň je UFC organizací, která skrz testovací program USADA ztížila bojovníkům dopování nejvíc. Právě Jones od nich v minulosti dostal stopku, v jeho vzorcích se ale našly pouze piktogramy a podle nynějších pravidel by vůbec neměl problém. Proto také chce, aby bylo jeho jméno zpětně očištěno. Je také jasné, že má na bojové sporty nezpochybnitelný talent, který mu může závidět většina ostatních. Mnohé jeho přešlapy mimo oktagon ale nijak omluvit nelze.

Zdroje:  Mark Hunt – Facebook

Nejnovější články