Sleduj nás

Jedrzejczyk: Myslete si o mně, že jsem šílená, ale chci se opět stát šampionkou

Jedrzejczyk: Myslete si o mně, že jsem šílená, ale chci se opět stát šampionkou
Joanna Jedrzejczyk v sobě v posledních dnech opět probudila pověstného bojového ducha a ten ji žene až k mistrovským příčkám.

Není to první případ, co bojovník či bojovnice uvažuje o návratu z důchodu. Většina bijců se pod náporem okamžiku rozhodne, že pověsí rukavice na hřebík, jenže pak se v nich pocity rozleží a oni začnou cítit svrbění, které jim napovídá, že ještě nepřišla jejich chvíle.

Téže věc nastala i u bývalé šampionky Joanny Jedrzejczyk, která ve svých posledních zápasech příliš výher nenasbírala. Nejvíce jí zlomila porážka via KO s Weili Zhang, na což polská válečnice zareagovala vhozením rukavic do oktagonu.


Uběhlo několik týdnů, Joanna se objevila na pár turnajích UFC, nechala se pohltit tou bojovou atmosférou a rázem zde máme nového člověka. Takového, který je opět plný elánu, odhodlání a touží se bít o ty největší příčky.

„Najednou se cítím tak mladá!“ uváděla pětatřicetiletá zápasnice původem z Olštýna. „Mám v sobě ještě spoustu nevyužité energie, kterou bych ráda někde promítla. Nejlépe opět v oktagonu UFC,“ řekla v interview pro BT Sport.


„Myslete si o mně, že jsem šílená, ale chci se opět stát šampionkou… Nechci být členkou Síně slávy, nechci být starou ženskou v důchodu, chci být šampionkou… Snad pro mě má UFC stále připravené místečko. Měla bych mít smlouvu ještě na pět zápasů, tak uvidíme, co se pro mě chystá,“ navnadila dalším návratem.

Další články