DomůUFCJiří Procházka na adresu Jamahala Hilla a jemu podobných: Buďte k sobě...

Jiří Procházka na adresu Jamahala Hilla a jemu podobných: Buďte k sobě upřímní prosím

Bývalý šampion UFC v polotěžké váze Jiří Procházka bude už tuto sobotu usilovat o znovuzískání titulu, kterého se vzdal kvůli svému zranění. V cestě mu však bude stát nebezpečná překážka v osobě Alexe Pereiry.

Situace v polotěžké váze UFC je poněkud bouřlivá. Poslední šampion této divize Jamahal Hill, který se titulu rovněž vzdal kvůli zranění, je v oficiálním rankingu UFC stále veden jako držitel pásu polotěžké váhy. Do toho všechny neustále hlasitě přesvědčuje o tom, že právě on je tím nejlepším a že je jasnou jedničkou své váhy.

Chaos, který panuje v polotěžké váze však evidentně nechává Jiřího Procházku zcela klidným a soustředěným na jeho následující zápas. Český samuraj věří, že do titulového zápasu jde z pozice šampiona.

“Ano, jasně že se cítím být šampionem,” řekl Procházka v pořadu The MMA Hour. “Musím to tak brát. Smýšlím takhle, abych se nasměroval k tomu pocitu, že musím ukázat, že jsem skutečný šampion.”

Hill má nárok na trůn až jako druhý šampion v řadě, který se musel vzdát pásu kvůli zranění. Natržená achilovka, která ho vyřadila z boje po lednovém zisku titulu, se zdárně hojí a očekává se, že se utká s vítězem zápasu Procházka vs. Pereira.

Hill se o svém místě v divizi vyjádřil jasně a prohlásil, že jeho výkon, kterým získal titul proti Gloveru Teixeirovi, byl mnohem lepší než výkon, který v zápase s Teixeirou předvedl Procházka. Ohradil se také proti Procházkovi a moderátorovi pořadu MMA Hour Arielu Helwanimu kvůli tomu, že s ním podle něj nejednají fér.

Jiří Procházka to zaregistroval a Hillova vyjádření se mu nelíbila.

“Nebylo to hezké,” řekl. “Chlapci rádi mluví. Prostě se jen rádi nechávají slyšet. Ale prosím vás, buďte k sobě upřímní, když mluvíte o ostatních. Já můžu mluvit pravdu jen o sobě, protože nevím nic o ostatních. Naopak o sobě vím všechno a jsem k sobě upřímný, takže můžu mluvit jen o sobě.”

Ačkoli nemá rád trashtalk, Procházka vůči Hillovi žádnou zášť necítí. Nakonec se spolu utkají v kleci a věci pak budou mnohem jednodušší.

“Vím, že Jamal o mně mluvil, spoustu špatných věcí, spoustu dobrých věcí. Ale na tom mi nezáleží,” řekl. “Mám ho rád, mám rád i ostatní kluky v divizi. A teď ukážu, že jsem v divizi nejlepší.”

Zdroj: Podcast The MMA Hour

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ