Sleduj nás

Jiří Procházka uvedl, za jakých podmínek by upřednostnil Blachowicze před Teixeirou

Jiří Procházka uvedl, za jakých podmínek by upřednostnil Blachowicze před Teixeirou
Janu Blachowiczovi pomalu tečou nervy. Jirku začal považovat za sraba, který se bojí skutečných výzev.

Polský veterán si maloval, jak si už brzo opět dojde pro pás šampiona v historicky největší MMA bitvě Evropy. Jenže místo kladné odpovědi se dočkal jen odmítnutí. Jiří Procházka uvedl, že si do své první obhajoby přeje Glovera Teixeiru, který si svou šanci zaslouží.

„Rozhodl jsem se pro další zápas a chci, aby byl s Gloverem Teixeirou. Není to jen proto, že to bude další velký fight, ale i z toho důvodu, že můj výkon byl v minulém souboji velmi špatný. Ukážu vám, proč jsem šampion! Čistě a rozhodně. Glover si odvetu určitě zaslouží. To je naše nabídka,“ vyložil český bojovník karty na stůl.


jiri prochazka privitani

Jsi srab! oponoval Blachowicz


Svým rozhodnutím ale velmi pobouřil polského veterána, který jen marně čeká na svou příležitost. S Jirkou se vůbec nemazlil a jistou formou trashtalku se pokusil změnit jeho názor.

„Pokud mě Procházka označil za svou největší výzvu a potom mě odmítl, tak si to neumím vyložit jinak, než že se mě bojí… Bez prdele, Dano White, dej mi Procházku a já ti na oplátku dám ten největší fight v celé historii evropského MMA. Na rozdíl od svého českého soupeře já své slovo umím dodržet!“ informoval Blachowicz.

Nikdy jsem ti žádný souboj neslíbil, vyjasňuje Procházka


Český šampion z řad polotěžké váhy UFC má už dost Jana a jeho nářků. Musel mu proto připomenout, jak se věcí mají.


„Nikdy jsem ti žádný souboj neslíbil. Pouze jsem zmínil, že jsi výzva, kterou bych jednou rád překonal. Zadruhé, stále čekám na odpověď Glovera Teixeiry na mou titulovou pobídku. Pokud nemá zájem, tak ať mi dá vědět. Já chci rozhodně stihnout další zápas ještě letos a je mi jedno, s kým to bude,” odpověděl Procházka.

A tím tedy máme odpověď na všechny otázky. Jirka s Gloverem je zřejmě první variantou titulového souboje, na kterou se UFC zaměřuje. Kdyby se ovšem brazilský veterán nestihl uzdravit včas, mohl by jeho místo zaujmout někdo jiný.

Další články