DomůUFCJon Jones před svým debutem v těžké váze: Jsem přesně tam, kde...

Jon Jones před svým debutem v těžké váze: Jsem přesně tam, kde jsem chtěl být

Neviděli jsme jej v oktagonu UFC několik let. Nyní se zdá, že se Jon Jones konečně blíží ke svému debutu v těžké váze.

Jon Jones, po vítězství nad Dominickem Reyesem, uvolnil svůj pás v polotěžké váze UFC a prohlásil, že se přesune do váhy těžké. Jenže to je už dva a půl roku a stále se mu tento krok nepodařilo uskutečnit. “Bones” však na sobě tvrdě pracoval a dle svých vlastních slov je přesně tam, kde chtěl být.

V tuto chvíli ještě není jasné, kdy a proti komu bude Jon Jones v těžké váze debutovat. Nechal se však slyšet, že chce Stipeho Miocice a chce, aby zápas proběhl ještě v letošním roce. Šéf UFC Dana White se už také nechal slyšet, že je takovému scénáři nakloněný.

“Jon Jones je připraven,” řekl White v pořadu The Jim Rome Show. “Čekáme jen na soupeře. Buď to bude Francis Ngannou, a to podle toho, jak dlouho se bude zotavovat jeho koleno, nebo Stipe Miocic. Chci ho znovu vidět v kleci. Přes všechny negativní věci, které se v jeho osobním životě staly, je prostě nejlepší. Rozhodně je nejlepším bojovníkem všech dob.”

Jon Jones (26-1, 1 NC) nezápasil od 8. února 2020. Tedy od turnaje UFC 247, kde porazil Dominicka Reyese.

“Bonese” považuje mnoho odborníků za nejlepšího bojovníka UFC bez rozdílu vah. Ve své kariéře Jones porazil taková jména, jako jsou Daniel Cormier, Alexander Gustafsson, Thiago Santos, Glover Teixeira nebo Vitor Belfort. V UFC vybojoval 15 titulových soubojů, ve kterých pás uhájil celkem 14 krát. Je nejdéle vládnoucím šampionem polotěžké váhy v historii UFC (1501 dní).

Zdroj: MMA Fighting | Instagram Jon Jones | The Jim Rome Show

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ