DomůCZ/SK MMAJonas Magard odhaluje, jaké má plány a s kým chce obhajovat!

Jonas Magard odhaluje, jaké má plány a s kým chce obhajovat!

Poprvé se Jonas Magard v kleci největší tuzemské organizace ukázal na turnaji OKTAGON 27, kde si vítězstvím řekl o titulovou šanci, která pak záhy přišla. V hlavním zápase turnaje OKTAGON Prime 4 jednoznačně přejel Filipa Macka. Od té doby jsme ho viděli pouze v boxerském duelu se Sivákem, ale na první obhajobu stále čekáme.

Je to už 9 měsíců od titulové bitvy s Mackem a žádný nový vyzyvatel se neukázal. Filip Macek mezitím získal dvě dominantní výhry a chce další šanci. Organizace nebyla proti a nabídla uspořádat souboj Magard vs. Macek na turnaji OKTAGON 38 v Brně. Macek si však z posledního duelu odnesl menší zranění a nemůže do zápasu nastoupit.

“Chci s Filipem zápasit znovu, protože ho chci tentokrát ukončit. Taky bych si proti němu chtěl otestovat svůj wrestling. Také si chci dát odvetu, protože jsem nikdy nic podobného neměl. Je to o tom, že sice zápasíš s tím samým borcem, ale zároveň to ten samý borec není. V posledních dvou zápasech byl naštvaný a šel dopředu. S takovým bojovníkem chci zápasit. V prvním zápase jsme ho trochu nachytali s kalhotami dole, protože si myslel, že bude wrestlit, ale nakonec to byl jen postoj. Chci si to s ním dát znovu a ukončit ho. Je to pro mě výzva. Mám za sebou pětikolové bitvy, souboje před publikem i bez publika, ale nikdy jsme neměl odvetu a to je něco, co si chci vyzkoušet,” prohlásil Magard ve druhé epizodě pořadu OKTAGON Hype.

Proč odmítl zápas s Limou?

Vedení kromě Macka nabídlo pro titulový duel také Brazilce Limu, který si však dle šampiona šanci nezaslouží, jelikož v organizaci nikdy nebojoval a musí se prvně ukázat fanouškům.

“Rozhodně. Kdo ho v OKTAGONU zná? Je třeba mít nějaký příběh. Mě hodně lidí zná a samozřejmě znají Filipa. Proto si myslím, že ten zápas dává smysl. Filip si ten souboj zaslouží, protože si ho vybojoval. Chci mu dát další šanci. Šanci bojovat o titul před vyprodanou O2 arenou. Jsem Santa Claus a mám pro něj pořádně tvrdé dárky,” nechal se slyšet Magard.

Aktuálně to tedy vypadá, že odvety Magarda s Mackem se dočkáme na konci roku v pražské O2 areně.

Zdroj: YouTube OKTAGON MMA

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ