Sleduj nás

Julianna Peña: Všechny zápasy budu odmítat, zajímá mě jen Nunes

Julianna Peña: Všechny zápasy budu odmítat, zajímá mě jen Nunes
Julianna Peña rozhodla o své budoucnosti a odkryla tajemství, proč by Nunes ve třetím souboji zaručeně porazila.

Co Julianna dostala v odvetě s Amandou Nunes naprostou bídu, rozhodlo mnoho lidí o tom, že trilogie by neměla žádnou cenu. Jenže každý zápas je naprosto jiný a momentálně to obě dámy mezi sebou mají 1-1. Takto bychom se na to dle bývalé šampionky měli dívat.

„Pořád čekám, až se domluvíme na nějakém řešení. Říkala jsem to už před týdny a opakuji se nyní. Žádný jiný zápas mě tolik nezajímá, chci pouze Amandu, aby se ukázalo, která z nás dvou je lepší,“ poručila si zcela jasně Peña.


amanda nunes penna zapas

„Já vyhrála první zápas, ona ten druhý. A ano, porazila mě poměrně jasně, ale bylo to jen díky tomu, že jsem vůbec netušila, že kvůli mně překope celý svůj bojový styl. Kvůli tomu, jak jsem ji zaskočila a porazila v prvním souboji, ona změnila vše, na co je zvyklá,“ poznamenávala.


„Teď ovšem znám oba její styly, a proto věřím, že trilogie bude jiná. Máme to mezi sebou 1-1, nikdo by tedy neměl pochybovat, zdali má takováto bitva cenu. Trilogie je jediné rozumné řešení a za tím si stojím,“ sdělila Peña skrze portál MMA Junkie.

Další články