Kdo bude dalším Slovákem v UFC podle trenéra Škondriče?

Hlavní trenér Octagon Fighting Academy Ilja Škondrič se představí na turnaji RFA 9 v Prievidzi. Tentokrát však bude v netradiční roli mentora dvojice bojovníků, kteří se tuto sobotu utkají v pyramidě EUROGOLD o 30 000 eur. Škondrič byl hostem Real Fight Talk Tomáše Kvapila, kde prozradil, kdo by mohl být dalším Slovákem, který zamíří do slavné organizace UFC.

Conor McGregor naštvaně reagoval na šokující prohru Lucie Pudilové?

Tři zápasy během jednoho večera: Vzhledem k tomu, že se Ilja Škondrič objeví už tuto sobotu na turnaji RFA 9, začal Kvapil celý rozhovor otázkami, týkajících se jeho pozice mentora Michala Dobiáše a Alexandra Butenka. Ty potenciálně čekají až tři zápasy během jednoho večera. V minulosti to však bylo zcela běžné a Škondrič s Kvapilem zavzpomínali na začátky organizace UFC, kde takové pyramidy nebyly ničím neobvyklým.

Ilja se vyjádřil také ke svým svěřencům Butenkovi a Dobiášovi a vyzdvihl jejich kvality. K ukrajinskému bojovníkovi Aleksanderu Butenkovi doplnil, že on osobně je největším favoritem na celkové vítězství díky svým obrovským zkušenostem a zápasnickým kvalitám.




Iljovi Škondričovi je nyní 43 let a je vnímán především jako trenér. Zatím však nemá v plánu přestat jezdit na soutěže v grapplingu nebo BJJ. Především má ale stále nevyřízené účty s rapperem Marpem, se kterým měl mít boxerský zápas. K tomu však nedošlo, protože Marpo si poranil ruku a byl nucen ze zápasu odstoupit.

Tomáš Kvapil se ho také zeptal, zda ho ještě někdy uvidíme v MMA zápase. Vzhledem k tomu, že jeho poslední souboj v MMA se odehrál v už roce 2017, s největší pravděpodobností se 43letý veterán bude soustředit na své bojovníky a na další bojové disciplíny.

O třetím Slovákovi v UFC má jasnou představu. V souvislosti s MMA ve světě padla otázka na české a slovenské bojovníky, které Ilja vyzdvihl. Zmínil však zejména jedno jméno, a to svého svěřence Štefana Vojčáka, který má podle něj všechny předpoklady k tomu, aby se stal po Lajoši Kleinovi a Martinu Budayovi třetím slovenským bojovníkem v UFC.

Celý rozhovor najdete na RFA kanálu na YouTube.

 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *