DomůUFCKhabib Nurmagomedov odmítá milionové nabídky na návrat, přestože je prý v takové...

Khabib Nurmagomedov odmítá milionové nabídky na návrat, přestože je prý v takové formě, že by se mohl stát šampionem střední váhy

Bývalý šampion lehké váhy UFC Khabib Nurmagomedov prozradil, kolik peněz by mohl vydělat, pokud by se vrátil do oktagonu. “The Eagle”, považovaný za jednoho z nejlepších bojovníků MMA v historii, tvrdí, že se jednalo o nabídky v řádech desítek milionů dolarů.

Khabib Nurmagomedov je jedním z nejlepších bojovníků v historii MMA. Neporažený bývalý šampión lehké váhy UFC odešel s neposkvrněnou bilancí 29-0. “Orel” v minulosti vyhrál mimo jiné nad Conorem McGregorem nebo Dustinem Poirierem.

V rozhovoru s Danielem Cormierem bojovník prozradil, jaké nabídky dostal od UFC, aby se vrátil do oktagonu. Nurmagomedov řekl, že bylo těžké odmítnout nabídky v hodnotě desítek milionů dolarů.

“Když jste nejlepší na světě, když jste silní, když jste populární, je těžké říci ne různým nabídkám. Je to velmi těžké, opravdu to není snadné. Není snadné odmítnout nabídky 20, 30, 40 milionů dolarů. Peníze pro mě ale nejsou všechno. Nejsou nejdůležitější. Rozhodnutí odejít do důchodu nebylo jednoduché, ale udělal jsem ho a je definitivní. Nechám to už být. Jsem šťastný a svého rozhodnutí nelituji.”

Khabib Nurmagomedov (29-0) byl jedním z nejdominantnějších bojovníků v oktagonu UFC. “Orel” v minulosti zvítězil nad takovými borci jako jsou: Justin Gaethje, Dustin Poirier, Conor McGregor nebo Edson Barboza.

Bývalý šampion lehké váhy UFC vyhrál 19 z 29 vítězství v kariéře před časem. Nyní například pomáhá v přípravě Islamu Makhachevovi, aktuálnímu šampionovi UFC v lehké váze. Ten nedávno v jednom z rozhovorů pro média řekl, že Nurmagomedov je v takové formě, že by v oktagonu dokázal porazit současného šampiona střední váhy UFC Seana Stricklanda.

Zdroj: UFC

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ