DomůUFCKhabib kritizoval Chimaeva! Čečenec se mu vysmál

Khabib kritizoval Chimaeva! Čečenec se mu vysmál

Bývalý neporažený šampion UFC v lehké váze Khabib Nurmagomedov a Khamzat Chimaev, který svým chováním a přístupem doslova otřásl posledním galavečerem organizace, spolu již delší dobu nemají nejlepší vztahy.

Vše začalo loni, kdy Čečenec v jednom ze svých živých vysílání na sociálních sítích oznámil, že by si poradil i s “Eaglem”. Do toho se rychle vložil i čečenský vůdce Ramzan Kadyrov, který zpochybnil úspěchy Dagestánce a nešetřil komplimenty na adresu svého chráněnce “Borze”.

Po uplynulém víkendu, kdy Chimaev nesplnil váhový limit pro zápas s Natem Diazem, vyvolal hromadnou potyčku v zákulisí tiskové konference a urážel fanoušky i ostatní bojovníky, se znovu rozhořel oheň na dagestánsko-čečenské frontě.

Chimaev se totiž vysmál Khabibovi. Jak k tomu došlo? Dagestánský fanoušek Mini Khabib, který se proslavil fotografováním s ostatními bojovníky v papaše, tradiční dagestánské čepici, po vážení před turnajem UFC 279 napsal, že Čečence potkal den předtím v restauraci, kde prý pil hodně perlivé vody a také si dopřával jídlo.

Na to Chimaev reagoval komentářem, ve kterém se vysmál Khabibovi, když narážel na jeho opakovaně zrušené souboje s Fergusonem.

“Snědl jsem příliš mnoho tiramisu. Proto byl můj zápas s Tonym Fergusonem pětkrát zrušen.”

Khabib kritizuje Chimaeva

Proč takto Chimaev reagoval? Nabízí se, že jej nadzvedla Khabibova slova, která pronesl v sobotu, kdy se zúčastnil setkání s fanoušky v Birminghamu a ve kterých Čečence vůbec nešetřil.

“Pokud jste muslim, měli byste se obklopovat dobrými lidmi. Muslimy, kteří vám mohou říct: ´Hej, tohle nedělej, to je špatné´”.

“Díval jsem se na vážení Khamzata Chimaeva. Sledoval jsem, co se děje s jeho váhou a podíval se na jeho tým. V jeho okolí není žádný muslim, a to je velmi špatné.”

“Pokud jste muslim, potřebujete kolem sebe dobré a silné lidi, kteří vás nasměrují správným směrem.”

“Když se stanete slavnými a bohatými, když získáte moc a nemáte kolem sebe lidi, kteří by vám pomohli radou, nebo je neposloucháte, stane se něco špatného. Potřebujete kolem sebe dobré lidi. I když se vám to nelíbí, potřebujete je.”

Zajímavé je, že Chimaev výše citovaný příspěvek po několika hodinách smazal.

Zdroj: Twitter Real Press MMA | MMA Junkie

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ